Az OLTIS Group aktív részvétele a SpeedCHAIN Slovakia 2018 konferencián

7.–8.6.2018
2018 június 7. – 8. között kerül megrendezésre a Zochova -i vidéki hotelben, a szlovákiai Modra közelében a SpeedCHAIN Slovakia 2018 nemzetközi logisztikai konferencia. Az idei év mottója: „LOGISZTIKA: FEJLESZTÉS ÉS MODERN TECHNOLÓGIA“ . A konferenciát, mint partner az OLTIS Group vállalat is támogatja.

A konferencia bemutatja a logisztikát, mint nagy jelentőséggel bíró szakágazatot a szlovák gazdaságra, jelentős potenciállal a munkahelyek teremtéséhez a magasan kvalifikált munkaerő számára. A SpeedCHAIN Slovakia egy olyan társadalmi és szakmai esemény ideális kombinációja, amely naprakész információkat és új kapcsolatokat kínál – egy helyen.

A „berakodás és kirakodás szervezése, avagy, hogyan időt foglalni és elkerülni a káoszt a rámpákon“ témájú előadással fog fellépni Vlastimij Kožej úr, a CID International kereskedelmi igazgatója a „ KÖZLEKEDÉSI FOLYAMATOK a kooperatív beszállítói lánc keretében“ 2018.6.7.-én 15 óra 20-kor. Ne hagyják figyelmen kívül.

A kiállítás keretén belül az OLTIS Group képviselői termékeik széles skáláját fogják bemutatni a logisztika és raktározás területéről. A látogatásukat szívélyesen várjuk!

Az esemény hivatalos oldala: http://www.speedchain.sk/speedchain-slovakia/