Termékek

A vasúti teherszállítás területén termékkínálatunk tartalmaz megoldást úgy a nagy, nemzeti, mint a kisebb, magán szállítótársaságok számára. Információs rendszereink ezen a területen lehetővé teszik a vasúti közlekedés diszpécseri irányítását, a kocsik valamint a személyzet mozgásának tervezését, elősegítik a vonatösszeállítási folyamatok vagy a központi irányítású saját célú vasúti pályahálózat, illetve iparvágány teljeskörű irányítását, naplózását. Ennek a területnek más megoldásai, mint például aktualizált információs adatbank vagy digitális térképalapok bármilyen szállító számára felhasználhatóak tekintet nélkül nagyságukra vagy forgalmukra. Úgyszintén hasznosak vasúti fuvarozók, vagy szállítmányozók részére.

Vasúti infrastruktúra üzemeltetője számára készült termékterületen információs rendszereink lefedik a központi irányítás teljes tevékenységét, IT támogatást nyújtanak helyi szintű elsődleges adatok összegyűjtésére, központi szinten vágányzári intézkedések megoldására, lehetővé teszik rendkívüli küldemények szállításának tervezését. Szabadpiaci versenykörnyezetben biztosítunk hatékony eszközöket a vasúti infrastruktúra üzemeltetője és független szállítók közötti kommunikációra. Jelentős többletértékét megoldásainknak a maximális belső adatösszeköttetés és a külső rendszerekkel való kapcsolat széles spektruma adja.

A logisztika területén foglalkozunk koncepcióval, fejlesztéssel, kivitelezéssel, kezeléssel és optimalizálással a logisztikai lánc különféle részein működő cégek  információs rendszereinek keretén belül. A kínált megoldások átfogóan lefedik a tevékenységeket, melyek összefüggenek a közúti közlekedéssel, raktározással és vállalati logisztikával, szállítmányozással (belföldi, nemzetközi, közúti, vasúti, légi, tengeri és intermodális) vagy ezek kombinációival. Nagy hangsúlyt fektetünk a rendszerek belső és külső átkötésére, automatizált és optimális működésre, a felhasználói komfortra és a biztonságra.

Az OLTIS Group megoldásokat kínál úgy a közúti személyszállításra, mint a vasúti személyszállításra. Ebbe a területbe soroljuk azokat a rendszereinket is, melyek kapcsolódnak a kontakt nélküli csipkártyák felhasználásához, melyeket nemcsak a tömegközlekedési rendszerekben lehet használni, mint különköző típusú elektronikus jegyek, bérletek, hanem mint fizetési eszköz, azonosító okmány különböző használatra és mint turistakártyát is az idegenforgalom támogatására.

Az OLTIS Group fő tevékenysége egyértelműen a közlekedési és logisztikai információs rendszerek területe felé irányul. Bár az OLTIS Group a jellegzetes specializációját és szakértelmét tartja különböző megoldásai alapvető többletértékének, van a saját termékpalettáján néhány termék, melyeket átfogónak lehet nevezni. Ezek a termékek általánosságban univerzális kiterjedésűek, melyeket lehet alkalmazni különféle környezetben, ahol képesek lefedni a munkahelyen a részvétel nyilvántartást vagy kereskedelmi-marketing tevékenységeket az elérhetőségek kezelésétől a CRM elemzésig és statisztikákig.