LinkedIn

11.4.2018
2018. április 11-én Varsóban első alkalommal merült megrendezésre a „Logistics Manager Meeting” konferencia az „Egészséges beszállítói láncolat“ témában.
A konferencia különleges vendége volt Evan Armstrong, a világ legfontosabb logisztikai médiumai által emlegetett és a globális logisztikai piac kutatására alakult amerikai társaság – Armstrong & Associates, Inc., – alapítója és elnöke. Evan Armstrong előadásában többek közt felvázolta a logisztikai szolgáltatások globális piacának állapotát: globális és regionális tendenciák, egyesülések és felvásárlások, a 3PL társaság diverzifikációját és a fő egyéniségeket és stratégiájukat.
A konferencián résztvettek az OLTIS Polska képviselői is Piotr Klimek és Jerzy Wisła. Piotr Klimek és Dr. Roland Jachimowski a Varsói Egyetemről a közösen megvalósított Európai logisztikai szolgálgatások portáljáról (EPLOS) tartottak előadást. Az EPLOS projekt gondolata a konferencia résztvevőiből nagy érdeklődést váltott ki. Többen közülük később meglátogatták az OLTIS Polska standját abból a célból, hogy több információt szerezzenek erről a témáról. A kérdéseken kívül több érdekes ötlet is felmerült az EPLOS portál funkcióinak bővítésével kapcsolatban.
A konferencián résztvett közel 300 menedzser a logisztika és a közlekedés területéről.
A találkozóról bővebb információk a szervezők weboldalán találhatóak:

http://www.konferencje.logistics-manager.pl/