LinkedIn

Az OLTIS Group cégcsoport mobilalkalmazásai gépjárművezetők, mozdonyvezetők, gépkezelők, raktárosok és más egyéb, az irodán kívül adatokat begyűjtő üzemi dolgozók számára kínálnak megoldásokat. Az alkalmazások mobil terminálokra, okos telefonokra és táblagépekre készültek, és az üzemi dolgozók számára a céges információs rendszerbe átvitt adatok online gyűjtését közvetlenül a munkafolyamataik során teszik lehetővé. 

A lefedett területek áttekintése
Gépjárművezető
Kétirányú kommunikáció a diszpécser és a gépjárművezető között, a gépjárművezető által végzett online adatgyűjtés fuvar közben, elektronikus Menetlevél készítése, navigációra kapcsolódás.
Mozdonyvezető
Kétoldalú kommunikáció a diszpécser és a mozdonyvezető között, mozdonyvezető általi on-line tevékenység- és teljesítmény-rögzítés, elektronikus dokumentáció.
Raktárvezető
A raktári folyamatok állapotának folyamatos felügyelete, raktári pozíciók és raklapok ellenőrzése, árumozgatás és leltározás tervezése, nyilvántartása.
Raktár
Minden típusú raktárfolyamatok komplex online irányítási és nyilvántartási megoldása vonalkódok, QR kódok vagy RFID alkalmazásával.
Cross dock
Szállítmányok vonalkód, QR kód vagy RFID segítségével végzett felrakásának, lerakásának és átrakásának online megoldásai, raktárleltár.
Intermodális
Komplex online megoldások a terminálon zajló összes folyamat irányítására és nyilvántartására, beleértve a közúti kapuhoz érkező autók be- és kiléptetését is.