LinkedIn

Az OLTIS Group TMS (Transportation Management System) rendszere olyan közúti teherfuvarozók számára kínál átfogó megoldásokat, akik szeretnék hatékonyabbá tenni a vállalat belső folyamatait, jobban kívánják kihasználni a gépjárművezetők produktivitását. Speciális megoldásokat kínál tartálykocsikat üzemeltető vállalatok számára is. Előnye, hogy a rendszer rugalmas és nyitott, így a közlekedési vállalatokon belül könnyű rendszer-integrációt tesz lehetővé.

A lefedett területek áttekintése
Megrendelések
Importtal, kézzel vagy weboldalon keresztül rögzített ügyfél-megrendelések állapotának nyilvántartása és követése, kár-nyilvántartás.
Fuvarok
Tervezés diszpécser-táblában térképek felhasználásával, utólagos állapotkövetéssel, beleértve az automatikus értesítéseket, figyelmeztetéseket is.
Árlisták és árkalkulációk
Konkrét céghez kapcsolódó fuvarozói és vevői árlisták kezelése, automatikus kalkulációk.
Számlázás
Egyszerű és gyűjtő bevételi számlák kiállítása, költségszámlák ellenőrzése és nyilvántartása, beleértve a helyesbítő számlákat is.
Járművezetők
Gépjárművezetők személyzeti nyilvántartása, beleértve a dokumentumok érvényességét, a jelenléti nyilvántartást és a gépjárművezetők értékelését is.
Járműpark
Átfogó járműnyilvántartás beleértve a biztosítások érvényességét, a szervizeket és a tanúsítványokat, valamint a káresemény nyilvántartásokat is.
Menetlevelek
A fuvar valós lefolyásának (Menetlevél) és a jármű állapotának rögzítése, beleértve az üzemanyag vételezések nyilvántartását és a gépjárművezető kiadásait is.
Napidíjak és bérek
Napidíj és bér forrásanyagok feldolgozása a lebonyolításra került fuvarok alapján, büntetés és jutalom nyilvántartás.
Szervizelések
Szerviz-tervezés és szerviztervek létrehozása, elvégzett javítások nyilvántartása, pótalkatrész nyilvántartás.
Mobil alkalmazás
Kétirányú kommunikáció a diszpécser és a gépjárművezető között, gépjárművezető által végzett on-line adatgyűjtés fuvar közben, elektronikus Menetlevél készítése.
Kontrolling
A cég tevékenységeinek folyamatos kiértékelése, számos dinamikus áttekintés és riportozás segítségével, adatraktár használatának lehetősége.
Web portál
Ügyfél általi megrendelés-készítésre, valamint Track & Trace-re szolgáló webes felület.