LinkedIn

Az OLTIS Group információs rendszere vállalaton-belüli közlekedéshez és logisztikához kínál átfogó megoldást. Elsősorban olyan gyártó cégek számára készült, amelyek különösen vasúti és közúti fuvarozás segítségével lebonyolított nyersanyagszállítás, illetve termék-kiszállítás keretén belül kívánják hatékonyabbá tenni a vállalati belső és külső logisztikai folyamataikat. Nyitott, rugalmas rendszer, ezért belső és külső fuvarozói rendszerekkel is könnyen integrálható.

A lefedett területek áttekintése
Küldemények
Bejövő és a kimenő szállítmányok nyilvántartása, tervezése és nyomon követése, beleértve a gazdaságosság kiértékelését is.
Áru és anyagmozgatás, kezelés
Az áru üzemi fel- és lerakásának töltő berendezésekhez, elektronikus mérlegekhez vagy ERP rendszerekhez kapcsolódó tervezése és nyilvántartása.
Termék és küldeményfeladás
Kitárolási dokumentumok (fuvarlevelek, számlák, szállítólevelek, tanúsítványok, stb.) előkészítésének és elkészítésének támogatása, fuvarozók versenyeztetése.
Mozdonyok, kocsik és eszközök nyilvántartása
A járműpark és azok berendezéseinek műszaki, üzemi és gazdasági adatainak nyilvántartása, ellenőrzések és javítások nyilvántartása és tervezése.
Rendszer-integráció
Teljes értékű adatcsere az ERP rendszerekkel, integráció az elektronikus vasúti és közúti mérleg-, illetve töltőberendezés rendszerekbe, fuvarozói és szállítmányozói rendszer interfészek.
Iparvágány operatív irányítása
Fuvarozó és iparvágány közötti kocsi átadás, iparvágányon zajló forgalom megtervezése és nyilvántartása.
Közúti kapu
Az üzem területére/területéről történő behajtások/kihajtások tervezésének és irányításának támogatása prioritás sorok és időablakok igénybevételével.
Számlázás
Egyszerű és gyűjtő bevételi számlák kiállítása, költségszámlák ellenőrzése és nyilvántartása, beleértve a helyesbítő számlákat is.
Kontrolling
A cég tevékenységeinek folyamatos kiértékelése dinamikus áttekintés és riportozás segítségével, adatraktár használatának lehetősége.