LinkedIn

Az OLTIS Group cégcsoport információs rendszere a konténer terminálok számára kínál átfogó megoldást. Elsősorban belföldi operátorok számára, akik a fuvartervezés funkciót is igénybe vehetik. Olyan, számos automatizált funkcióval rendelkező rugalmas, nyitott rendszerről van szó, amely támogatja a konténerekkel és nyerges pótkocsikkal folytatott munkavégzést. A rendszer nyitottsága és rugalmassága könnyű rendszer-integrációt tesz lehetővé.

A lefedett területek áttekintése
Megrendelések előre jelzése
Külső importálással vagy kézzel rögzített megrendelések állapotának nyilvántartása és követése, a konténerek Gate IN és Gate OUT követése a terminálon (CODECO).
Fuvartervezés
Egyes fuvarfajták tervezése, fuvardokumentumok készítése és a végrehajtás utólagos nyomon követése.
Kezelés
Drag & Drop módszeres konténermozgás tervezés, gépkezelő általi mozgatás igazolása, mozgatási előzmények nyomon követése.
Terminál-irányítás
A dolgozók által teljesített, és a terminálon elvégzendő feladatok feldolgozási állapotának áttekintése, prioritás-módosítás lehetőségével.
Terminál térkép
A konténerek terminál területén való elhelyezésének feltételeit és kritériumait meghatározó terminál-alapparaméterek grafikus beállítása.
Konténer-profil
Konténer alapadatok nyilvántartása, információk a konténer terminálon belüli aktuális elhelyezkedéséről, állapot-előzmények, kárnyilvántartás stb.
Árlisták és árkalkulációk
Konkrét céghez kapcsolódó fuvarozói és vevői árlisták kezelése, automatikus kalkulációk.
Időablakok
A gépjárművek folyamatos be- és kiléptetése a felesleges fel- és lerakodási várakozások elkerülésével, a terminál forrásainak hatékony kihasználása.
Parkoló-kezelő személyzet
Autóbehajtás irányítása a terminál területére sorompók, kioszkok, világító táblák és felügyeleti kamerarendszerek támogatásával.
Mobil terminálok
Komplex online megoldások a terminálon zajló összes folyamat irányítására és nyilvántartására, beleértve a terminálkapuhoz érkező vasúti valamint közúti járművek be- és kiléptetését is.
Kontrolling
A terminál tevékenységeinek, folyamatos kiértékelése számos dinamikus áttekintés és riportozás segítségével, adatraktár használatának lehetősége.
Web portál
A fuvarozók tervezett fuvarjaira vonatkozó információk rögzítésére, illetve Track & Trace megrendelések nyomon követésére szolgáló webes felület.