LinkedIn

Az információs rendszereink komplex megoldást kínálnak a kicsi és nagy vasúti társaságok számára, az üzemelési folyamataik támogatására, mint pl. a hosszútávú tervezés, üzleti esetek kalkulációja, operatív irányítás, szállítások lefolyásának megfigyelése, teljesítések kiértékelése, a hatékony folyamatirányítás és költségoptimalizálás céljából. A megoldások részét képezik a szabványosított adatkommunikációk a pályavasúttal, és a további partnerekkel az üzemviteli tervezés tevékenységeiben és folyamataiban, valamint a közlekedésirányításban. A vasúttársaságok számmára hatékonyabbá teszi a belső folyamataikat, jobb kihasználtságot eredményez a járművek és az eszközpark kihasználtságában, és növeli a produktivitást a mozdonyvezetők körében. A mi megoldásaink könnyen lehetővé teszik a rendszerintegrációt is az adott vasúti társaság környezetében.

A lefedett területek áttekintése
Vonatigények
Ügyfelek szállítási igényeinek nyilvántartása, amelyek adat importtal, kézzel, vagy web portál segítségével kerülnek rögzítésre.
Tervezés
Kocsi, vontatójármű, személyzet, viszonylat hosszú és rövidtávú kihasználtságának tervezése, az egyes szállítások vagy turnusok, körfuvarok számára, intuitív környezet segítségével, és Európa egész térképalapjainak felhasználásával.
Diszpécser irányítás
Speciális eszköz a közlekedési folyamatok diszpécseri irányítására, és a vasúttársasság azokban felhasznált forrásaira, beleértve az adatkommunikációt is a pályavasútta.
Vasúti kocsik és vontatójárművek
Műszaki, üzemeltetési és gazdasági adatok nyilvántartása a vasúti kocsikról és vontatójárművekről Vizsgálatok, karbantartás és javítások tervezése és nyilvántartása.
Vasúti kocsik és mozdonyok nyomon követése
Átfogó megoldás a vonatok, mozdonyok, személy-, és áruszállító vasúti kocsik és vonatok nyomon követésére, műholdas kommunikációs eszközök segítségével. A megoldásunk tartalmaz egy speciális webes alkalmazást, amely elsősorban a vasúti szektor részére készült, de az adatátvitel kiterjeszthető más információs rendszerekre és alkalmazásokba is.
Mobil alkalmazások
A diszpécser kétoldalú adatkommunikációja a mozdonyvezetővel. Adatgyűjtés a munkavégzésről, üzemviteli és egyéb tevékenységekről a valós időben. Dokumentáció átadás a valós időben. Adatgyűjtés a rendezőállomásokon történő folyamatokról a valós időben.
Személyzet
Személyzet nyilvántartása, beleértve a vonalismeretet, orvosi vizsgálatokat, és a szakképesítést. Személyzeti kapacitások felhasználásának tervezése, beleértve a munkáltató specifikus követelményeit. Bérszámfejtési alapok készítése.
Adatkapcsolatok
A kommunikáció az egyes szereplők között a TSI TAF vagy egyéb szabvány szerinti adatcserék segítéségével zajlik.
Kontrolling
A megvalósított szállítások folyamatos kiértékelése, egy sor dinamikus áttekintés és riport segítségével, adatraktárak felhasználásának lehetősége.
Számázás
Számlák összegzése és kiállítása, bejövő számlák nyilvántartása és ellenőrzése, beleértve a korrekciós dokumentumokat is.
Egykocsis küldemények
Egykocsis küldeményigének kezelési rendszere, kihasználtság tervezés. Adatalapok az egykocsis küldemények költségeinek kiszámítására.
Árképzés
Költségkalkuláció az üzleti esetekre, szerződések nyilvántartása és elkészítése, szállítási mennyiségek, vásárolt szolgáltatások tervezése, iparvágány szerződések.
Kocsik rakodása
Kocsik rakodási szabályai elektronikus formában.