LinkedIn

6.–7. 11. 2019
A Břenov-i kolostor területén, Prágában zajlott 14.-ik alkalommal 2019.11.7. és 6.-án a SpeedChain konferencia.
A SpeedCHAIN nemzetközi logisztikai konferencia jelenleg a legnagyobb ilyen jellegű esemény a közép–európai régióban melyen idén 11 országból 700-an, közöttük 65 előadó vett részt. Az idei év mottója: Logisztika-Trendek, technológia és transzformáció volt.
A konferencia hosszú távú küldetése a modern cseh logisztika létrehozásában és fejlesztésében való részvétel, annak hatékony integrálása a közé-európai régió logisztikájába tekintettel a közös európai piacra.

A SpeedChain lehetőséget biztosít széles körű szakmai megbeszélésekre, különös tekintettel az ipari termelés, a nemzetközi kereskedelem és a szerződéses logisztika területén dolgozó szakemberekre. Elsősorban cseh és multinacionális logisztikai szolgáltatók, fuvarozók, ellátási lánc menedzserek, informatikai szakemberek, tanácsadók, kormányzati tisztviselők, tudományos intézmények, valamint az üzleti és gyártási logisztika felső vezetői számára irányul.

A program elválaszthatatlan része a V.I.P. Logistic Rendezvous gálaest.
A CID International azon társaságok egyike, amelyek első éve óta aktívan vesznek részt a konferencián. A korábbi évekhez hasonlóan, ebben az évben is megragadtuk a lehetőséget, hogy találkozzunk meglévő és potenciális ügyfeleinkkel és bemutattuk saját kiállításunkat. Ebben az évben a CID International értékesítési igazgatója, Vlastimil Kožej úr érdekes előadást tartott a Logisztikai és disztribúciós folyamatok összekapcsolása IT szempontból témakörben.

Az egész konferencia a gyümölcsöző tárgyalások szellemében folyt és vállalatunk köszönetet mond minden ügyfelünknek és partnerünknek, akikkel találkoztunk ezen a különleges eseményen.