LinkedIn

Június elején az OLTIS Group társaság üzleti partnerei és barátai részére immár nyolcadik évfolyamát rendezte meg a sport-társasági tornának – OLTIS THREE BALLS Cup. A program hasonlóan az előző évekhez, négyes tenisztornából állt, ami a JERID Tenis Cup néven folyt, CID Bowling Cup bowling-tornából, majd ezt követően egy informális társasági vacsorából, végül pedig OLTIS Group Golf Cup golftornából állt. Az esemény népszerűségéről tanúskodik a résztvevők magas száma, ami ebben az évben 170 volt.

A háromtusa szerdán, június 1.-én délután kezdődött a golftornával a zöldkártyás játékosok számára, a 18-gödrös bajnoki pályán, és a kezdők számára 9-gödrös Golf Resort Olomouc golfakadémián. Az esti órákban a program nem formális társasági vacsorával és bowling tornával folytatódott a Bowland Olomouc területén. Az esemény csütörtökön, június 2.-án végződött tenisztornával a Vésce u Dolan teniszpályáin.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, és örömmel várjuk a következő találkozást az OLTIS Group-ban tömörült cégek által szervezett egyéb eseményeken.