LinkedIn

11.04.2019

Az idei évben 2019. április 11-én, immár 5. alkalommal lesz megtartva a Cseh logisztika napja, a Közgazdasági Főiskola rektornője, prof. Ing. Hana Machková, CSc. védnöksége alatt, melynek újra partnere lesz az OLTIS Group. Az esemény helye a Prágai Közgazdasági Főiskola lesz.

A Cseh logisztika napjának szerves részét képezi a kísérő program, amely magába foglalja a sikeres cseh és külföldi cégek aktívan bekapcsolódó vezető képviselőinek, (az európai és globális ellátási láncban), valamint a Közgazdasági Főiskola és más érdekelt egyetemek diákjainak találkozóit.

A szakmai program keretében fellépnek pl. a ŠKODA Auto, GS1 Czech Republic, OLTIS Group, ČSOB Leasing, ESA logistika, DACHSER, Savilles, Proman és további vállalatok képviselői. A bevezető előadás következik egy panelbeszélgetés, a „Szakmai karrier perspektivitása és attraktivitása a modern beszállítói láncban“ témában.

A Cseh logisztika napja jelenleg előkészítésben van. Részletesebb információkat a közeljövőben ezen a weboldalon találnak: http://www.czech-logistics.eu/