LinkedIn

17.–18.5.2018
2018 május 17.-18-án Špindlerov mlýn-ben a Harmony Club hotelben tartja konferenciáját a Cseh vasúti teherszállítók társulása, a ŽESNAD.CZ. Az OLTIS Group társaság abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a konferencia egyik partnere lehet.

Mi is a ŽESNAD.CZ?
2016 május 19-én Průhonic-ben volt megalakítva a Cseh Köztársaság vasúti teherszállítóinak társulása szakmai szövetség, rövidítve ŽESNAD.CZ. A társulás céljául tűzte ki a Cseh Köztársaság vasútközlekedésének segítését.

Az alapító gyűlésen reszt vett a legtöbb fontosabb vasúti teherközlekedő vállalat, melyek a Cseh Köztársaság nemzeti és regionális vonalain működnek. Az alapító tagok közé tartoznak tehát a ČD Cargo, a Cseh pályavasút leányvállalata, valamint a magán vasúttársaságok, mint az AWT, METRANS Rail, UNIPETROL DOPRAVA, IDS CARGO, Rail Cargo Carrier – Czech Republic, EP Cargo, LTE, RM LINES.

A társulás célja az állami szervek partnerévé válása a vasúti teherközlekedésben, beleértve a szakmai jogérvényesítést és a teherszállítók legitim követelményeinek aktív előmozdítását a vasúti teherszállítás területén.