LinkedIn

10.10.2018
Nagy megtiszteltetés volt elnyeri a „Vodafone Év vállalata 2018 az Olomouc-i kerületben” díjat, amelyet szakmai zsűri adott át a 2018. október 10-i ünnepi esten. Gratulálunk a többi döntőbe jutott versenyzőnek is és várjuk az országos fordulót, ami 2018. december 12-én lesz a prágai Žofin-on. Szurkoljanak nekünk!

A Vodafone Év vállalata az Olomouc-i kerületben:
1. OLTIS Group – információs rendszerek integrációja (Olomouc)
2. LASKI, Kft. – kommunális technikák gyártása (Smržice)
3. Haňovice-i Földműves Szövetkezet – mezőgazdasági és hozzá kapcsolódó termelés (Chudobín)

A jelentkezett vállalatok nagy versenye között, a szakmai zsűri érdeklődését felkeltette az OLTIS Group, amely az információs rendszerek integrációjával foglalkozik. Az információs és kommunikációs technológiák piacán, olyan információs rendszerek működtetőjeként van jelen, melyek támogatják a vasúti közlekedés minden folyamatát és szegmensét, egészen az adatbázisoktól és törzsadatoktól a teher és személyközlekedés üzemvitel irányító szoftvertámogatásig. Számos kiterjedt információs rendszer fejlesztője a vasúti közlekedés irányításában teljes hálózati tevékenységgel és az európai közlekedési hálózathoz való kapcsolódással. Szintén részt vesz a vasúti közlekedés területén az információs sztenderdek megtervezésében, fejlesztésében és tesztelésében. „Minden ügyfél megközelítése egy kompakt szakértői csoporton alapul, akik képesek azonosítani és elemezni az ügyfelek igényeit, kialakítani és megvalósítani megoldásaikat. Az összes alkalmazott célja, hogy folyamatosan együttműködjön az ügyféllel és rugalmasan reagáljon az igényeire, ” mondja Miroslav Fukan ügyvezető igazgató.

Az Év vállalata verseny a maga minden szakterületet lefedő és regionális hatósugarával az ország egyik legnagyobb üzleti viadala. Minőségileg definiált szabályok szerint a verseny maximális objektivitást biztosít a jelentkező vállalatok értékelésében, és teljesen egyedi kölcsönös összehasonlítást hoz létre az egyes régiókra és a Cseh Köztársaság egészére nézve.

Az országos döntőbe az Év vállalata 2018 kerületi fordulóinak 14 győztese kerül. A döntő győztesét az egész országból összejött zsűri jelöli ki. A győztes vállalatok minden kerületből személyesen mutatkoznak be a szakmai zsűri előtt. Az utolsó fordulóban minden a bemutatkozó vállalatok képességein, a vállalatok versenyképes környezetben való orientáltságán, ambiciózus és valós üzleti terveiken és a környezet fejlődéséhez való hozzájárulásukon múlik.