LinkedIn

19.–20. 11. 2019

Az idei év végén ismét megrendezésre került a NavigátorVilág konferencia, amelyen, mint az eddigi években ismét képviseltette magát az OLTIS Hungaria Kft.

Az első napon érdekes előadásokat hallhattunk közadatokról, fejlesztésekről és jövőbeni kitekintésekről. A konferencián számos professzionális előadás mellett, munkatársunk Pőcze Tímea is előadást tartott. Témája két legfontosabb alkalmazásunk, a SIMON és a Documents+ nevű applikációk volt. A gyakorlati előadást nagy érdeklődés övezte, a közönség érdeklődéssel hallgatta meg a prezentációt, amely után több személyes megkeresésre is sor került.

A kétnapos konferencia első napján egy hatalmas és finom levendula ízű torta került tálalásra, amely a rendezvény 20. évfordulójának alkalmából készült. Az első nap egy gála esttel zárult, ahol minden résztvevő jól érezte magát.

Elmondhatjuk, hogy a tavalyihoz hasonlóan, idén is egy sikeres éven vagyunk túl, az OLTIS Hungaria marketinges aktivitásait tekintve. A sikeres előadások mellett kiválóan helyt álltunk a kereskedelmi tevékenységekben is, amelynek eredményességéről hamarosan beszámolhatunk.