LinkedIn

Vállalatunk idén is úgy döntött, hogy támogatja alkalmazottjait a Kerékpáron munkába rendezvényen. A felhívás neve ellenére, minden nem motorizált munkahelyre és munkahelyről útra szól. A tavalyi évhez hasonlóan a home office helyzet miatt kivételt tettek az utazások rögzítése tekintetében. Az eseményen országszerte több mint 22.00 résztvevő vett részt. A korábbi évekhez képest növekedést regisztráltunk cégünkből.2019-ben 37-en vettünk részt (összesen 14.999 km lekerekezve és legyalogolva), egy évvel később 47-en (összesen 19.747 km), idén már 55-en voltunk sportolók (összesen 23.923 km)! Idén először csatlakozott a pozsonyi kollektíva is az olmützi központ regisztrációja alatt.

A rendezvényt hivatalosan közös online reggelivel kezdtük 2021. május 4-én, kedden. Meghatároztuk a vállalati kihívásokat, melyekbe az egyének és a csapatok bekapcsolódhatnak és egész május folyamán rögzítettük a nem motorizált utainkat. Másodlagos, de nem elhanyagolható tényező az egész kihívásban, hogy az egyes versenyzők mozgásairól az adatokat össze kell gyűjteni. Az AutoMat szervező társaság ezeket az adatokat felhasználja az önkormányzatokkal, rendőrséggel és más intézményekkel folytatott kommunikáció során tekintettel a járdák és kerékpárutak építésére és összekötésére a biztonságos közlekedés érdekében.

A Kerékpáron munkába vállalati verseny eredményhirdetését 2021. június 18-án, pénteken összevontuk a baldoveci vállalati sporttalálkozóval. A jutalmak sport- vagy folyékony jellegűek voltak. Legfontosabb terület a Tímen belüli rendszeresség volt. Minden 80 % feletti rendszerességgel rendelkező csapat bekerült a szép kék Kostka Tour Max G5 rollerért folyó sorsolásba. Idén legkeményebb sportolónk, Aleš sorsolta ki az olmützi Mozgással az egészségért tímet: Kristýna, Martin és Martin. Ez a csapat egy évig használhatja a roller járművet, majd ez a közlekedési eszköz „átkerül” a csapat hazai fiókjába, ezúttal Olmützbe. A tavalyi jármű Pardubicében található.

A tavalyi, összvállalati siker után, amikor az olmützi székhely elnyerte a Cseh Köztársaság Kerékpáros Munkáltató és az Arany Kerékpáros-munkáltató címet, az Ostrava-i fióknak sikerült egy helyi siker is: Az Év Kerékpáros-munkáltatója Ostrava-ban

Köszönjük vállalatunknak, amely minden résztvevőnek befizette a nevezési díjat és a sok szép díjat élén a szuper rollerrel. Örömmel várjuk a következő évet.