LinkedIn

Kedves üzleti partnerek, barátaink,

 szeretném tájékoztatni Önöket, hogy 2021 április 1-jétől jelentős változás következik be az OLTIS Slovakia igazgatói posztján.

A jelenlegi igazgató Jozef Fejfár mérnök úr, akinek köszönjük sokéves munkáját ebben a pozícióban és még sok aktív, egészséggel és megelégedettséggel teli évet kívánunk, távozik tisztségéből. Teljesen nem búcsúzunk el, ugyanis néhány projekt keretében Fejfár úrral továbbra is együtt fogunk dolgozni.

Az OLTIS Slovakia új igazgatója ettől a dátumtól kezdve Ing. Peter Šulko, PhD. lesz, aki, mint tapasztalt menedzser és szakember a ŽSR vállalattól (Szlovák Pályavasút) érkezik hozzánk. Szakmai önéletrajza egy lelkes vasutast mutat nekünk, aki a Žilina-i (Zsolna) VŠDS (Közlekedési Főiskola) elvégzése óta a ŽSR vállalatban tevékenykedett az üzemviteli munkaköröktől kezdve a menedzseri pozíciókig. Dolgozott üzemben, kereskedelemben, hozzánk a ŽSR közlekedési osztályának igazgatói posztjáról érkezik. Olyan szakemberre számíthatunk tehát, aki a vasutat minden oldaláról ismeri.

Hisszük, hogy a nálunk végzett munka érdekes kihívást fog jelenteni számára és sok kívánunk neki és vezetésével az OLTIS Slovakia-nak! 

Štefan Mestický
vezérigazgató
OLTIS Group