LinkedIn

4.–7.6.2019

MODERNLOG 2019. június.4-7. – A Poznań-i logisztikai, raktározási és közlekedési vásár fontos információforrás az új termékekről és a piac jelenlegi helyzetről.

Az Oltis Group RT. először vesz részt ezen az eseményen, ahol bemutatja termékeit, újdonságokról és az aktuális implementációkról fog információkat adni. A Modernlog nagyon érdekes eseménynek számít a logisztika, raktározás és a szállítás terén, ezért az OLTIS Group nem hiányozhat a rendezvényről.

A MODERNLOG a legnagyobb kereskedelmi kiállítás az ipari szektorban Kelet- és Közép-Európában, amely évente több száz kiállítót és több ezer látogatót vonz a világ minden pontjáról, garantálva a termékek bemutatását, és a nemzetközi logisztikai, szállítási és raktározási szektorok új trendjeit.

A Modernlog 4 tematikus részből álló kiállítás, amelyek közül számunkra legérdekesebb a jövőbeni raktározási kiállítás (ezekben a témakörökben: raktárrendszerek, árutovábbítási és szállítási rendszerek, WMS raktárkezelő rendszerek, biztonsági rendszerek a raktárakban, szkennelési és címkézési rendszerek), valamint a modern közlekedési rendszerek kiállítása (MES menedzsment szoftver, robotika a logisztikában).

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy látogassa meg a 37-es standunkat a 7A teremben.

Látogatóinknak kellemes meglepetéssel és sok érdekes információval szolgálunk.

https://www.modernlog.pl/en/