LinkedIn

Tisztelt Üzleti Partnereink!

Tájékoztatjuk, hogy 2024.3.16-jei hatállyal megváltozik az OLTIS Slovakia, s.r.o. bejegyzett székhelye. A fent említett időponttól az OLTIS Slovakia, s.r.o. új hivatalos székhelye, levelezési és kézbesítési címe a következő: Tomášikova 31, 821 01 Bratislava. Az egyéb cégadatok (cégazonosító, adószám, banki adatok, munkavállalói elérhetőségek stb.) változatlanok maradnak.

A vállalat székhelyének megváltoztatása nincs hatással az OLTIS Slovakia üzleti partnereivel szembeni jogaira és kötelezettségeire, sem az OLTIS Slovakia felé fennálló jogaikra és kötelezettségeikre. A jelenleg megkötött szerződések nem változnak. A társaság székhelyének megváltoztatása nem ok a hatályos szerződések módosítására. 2024.3.16-jétől az OLTIS Slovakia-val folytatott minden új üzleti levelezést, megrendelést, számlát, szerződést és egyéb tárgyalást a vállalat új székhelyének címén kell lebonyolítani.

Ezért arra kérjük, hogy 2024.3.16-jétől használja a vállalat székhelyének új címét, amikor az OLTIS Slovakia-val kommunikál, nevezetesen: Tomášikova 31, 821 01 Bratislava.