LinkedIn

17. – 18. 10. 2019
Az idei őszi Felhasználók találkozója újra a Flóra hotel kellemes környezetében zajlott, ami modernizáción esik át. A szemináriumon idén 80 látogató vett részt, akik két szekcióra oszlottak: Közlekedési és Szállítmányozói szekciókra.
A fő témák a következők voltak:

  • Aktuális újdonságok az OLTIS Group szoftver termékeiben – Transzport és logisztika divízió
  • Információk a tervezett változásokról a SŽDC információs rendszerének adat kommunikációjában
  • Aktuális információk a SŽDC és ŽSR pályavasút infrastruktúra fenntartóitól
  • Warehouse – LOGI, információs rendszer raktárgazdálkodásra
  • Kölcsönös tapasztalatcsere a FRED, DOKUMENTUMOK+ és NEWSPED programokról és a velük való munkáról
  • Károk az intermodális szállításban

Biztosítás a vasúti közlekedésbenAz utolsó előadás, Károk és reklamáció a kombinált közlekedésben (Dr. Petr Rožek, ügyvezető igazgató, SSL Cseh Köztársaság) és a Biztosítás a közlekedésben és szállítmányozásban (Dorota Waclaviková mérnöknő, vezető biztosítási ügynök a SATUM CZECH vállalatnál) mindkét szekciónak közös volt.

A szemináriumon leteszteltük a Slido.com online web platform képességeit a kérdések és kommunikáció tekintetében. A vendégek megkedvelték az eszközt, kihasználták az előadóknak feltett kérdésekhez az előadások alatt, valamint a közvélemény-kutatás értékeléshez és szavazáshoz, melyet az előkészítők nekik készítettek.

A PEPA Memorial Šantovka-i Bowland Bowling Center-ben rendezett bowling verseny 14.-ik évfolyamának győztesei:

Hölgyek:
1. Burešová Kateřina
2. Slancová Tereza
3. Horniaková Zuzana

Urak:
1. Rampula Zdeněk
2. Dołba Piotr
3. Božík Martin

Legnagyobb dobás:
Horniaková Zuzana 118 pont
Kovář Stanislav 178 pont

A második nap rendszeresen az Olmütz-i környéki kirándulásra van szánva. Most sem volt másként, reggel autóbusszal átmentünk a Mladeč-i barlangokhoz, megtudtuk ezek eredetét, történetét és felfedezését, láttunk több cseppkő szobrot és képződményt, átéltük a barlangi sötétséget és Eman kollégánk megtudhatta jóslatát. Ezután megtekintettük a Litovel-i sörgyárat, aminek igazi Haná vidéki atmoszférája van. A jellegzetes sörspecialitások megkóstolása és emléktárgyak vásárlása után ebéd következett a kedvelt M3 étteremben, majd a búcsúzás.

Előre örülünk ügyfeleinkhez a további OG szemináriumok során!