LinkedIn

29.01.2019

Az OLTIS Group vállalatai aktívan részt vesznek a társadalmi életben a tevékenységük területén, és számos területen segítenek. Immár sok éve támogatják a Šternberk-i Jótékonysági Egyletet, a Dagmar gyermekotthont Brünnben és a „Szindbád S.O.S“ egyesület ideiglenes családi házát Lengyelországban. A Systema kolejowe konferencia bevételéből rendszeresen hozzájárul a lengyelországi Ustron-ban lévő Gyermekotthonok működéséhez, és mint 2018-ban, úgy ebben az évben is hozzájárul Terezka Hoňkové rehabilitációjához és számos más jótékonysági projektekhez.
A vállalat promóciós tárgyakinak nagy része védett műhelyekből származik. A kiválasztott kisebb sportkluboknak és érdekképviseleti szervezeteknek, a pénzügyi hozzájárulást a csoport vállalatainak területi működésének megfelelően osztják meg.

A OLTIS Group nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minimálisra csökkentse tevékenységének környezeti hatását. Az OLTIS Group modern székháza fel van szerelve a legújabb technológiákkal és az energiatakarékos építmények közé sorolják. A levegő-levegő hőszivattyús technológia működteti az épület fűtését és hűtését. Az épület esővízét speciális tartályokban gyűjtik össze, ami külön WC-öblítő rendszerrel van felszerelve. A helyiségekben történő takarításhoz ökológiai tisztítószereket használnak. Az alkalmazottak gondosan osztályozzák a hulladékot és igyekeznek minimalizálni, ezzel redukálják le a papír fogyasztást is. Ezeket az elveket a vállalat minden fióküzemében alkalmazzák. Több mint 10 éve foglalkozik ezekkel a kérdésekkel a vállalati magazin, így az alkalmazottainak felvilágosítása az ökológia, az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás témájában egyedülálló.