LinkedIn

Az OLTIS Group WMS (Warehouse Management System) rendszere komplex — elsősorban logisztikai és disztribúciós — megoldást kínál egy rendszer által irányított raktár számára. Nagymértékben optimalizált és automatizált, bonyolult rendszer, tétele, valamint a raktárterek, a gépi eszközök és az emberi erőforrások jobb kihasználása. Nyitottságának és rugalmasságának köszönhetően a rendszer a logisztikai cégek között könnyű rendszer-integrációt tesz lehetővé. 

A lefedett területek áttekintése
Árufelvétel
Áruellenőrzés és megjelölés a felvételi oldalon, raktáron belüli mozgás-optimalizált felvételi stratégia, sérült áru nyilvántartása.
Árukitárolás
Kitárolási stratégia raktáron belüli mozgás-optimalizáláshoz, a kitárolásra váró áru ellenőrzése, összegyűjtése és megjelölése.
Árukezelés
Raklap- és árumozgatás tervezése és kivitelezése, picking pozíciók feltöltése, áru végső össze valamint szétszerelés.
Leltározás
Helyszínhez, gyártási tételszámhoz, lejárathoz-szavatossághoz kapcsolódó többlépcsős raktárleltár, beleértve a még semmihez sem hozzárendelt készletek kialakításának lehetőségét is.
Raktárirányítás
A raktárban dolgozók teljesítéseinek és a raktárban elvégzendő feladatok feldolgozási állapotának áttekintése prioritásmódosítás lehetőségével.
Raktártérkép
A raktár alapparamétereinek grafikus beállítása, az egyes pozíciók áruval való feltöltöttségének megjelenítése, Drag & Drop módszeres árumozgatás tervezés.
Raktárkártyák
Áruparaméterek nyilvántartása beleértve az akciós készleteket is, a raktárkészletek aktuális állapotának és a mozgások előzményeinek áttekintése.
Árlisták és árkalkulációk
Ügyféltarifák kezelése, raktározási díj és logisztikai szolgáltatások automatikus számítása.
Időablakok
A gépjárművek folyamatos raktári be- és kiléptetése a felesleges fel- és lerakodási várakozások elkerülésével, a raktár forrásainak hatékony kihasználása.
Mobil terminálok
Mindennemű raktárfolyamatok komplex online irányítási és nyilvántartási megoldásai vonalkódok, QR kódok vagy RFID alkalmazásával.
Kontrolling
A raktár tevékenységeinek folyamatos kiértékelése számos dinamikus áttekintés és riportozás segítségével, adatraktár használatának lehetősége.
Web portál
Vásárlási és eladási ügyfél-megrendelések létrehozása, feldolgozási állapot és raktárkészlet állapot lehetséges nyomon követésével.