LinkedIn

Tisztelt Üzleti Partnerünk!

Használja ki az alkalmat, és találkozzon kollégáinkkal a SpeedCHAIN nemzetközi logisztikai konferencián, amely 2023. szeptember 13-án kerül megrendezésre a prágai Břevnov kolostorban. Az OLTIS Group bronz partnere ennek a logisztikai eseménynek Csehországban.

A konferencián lehetősége nyílik részt venni érdekes előadásokon, panelbeszélgetéseken, esettanulmányokon és a logisztika legújabb technológiai innovációinak bemutatóján. A konferencia olyan aktuális témákra összpontosít, amelyek a teljes ellátási láncot érintik, mint például a hatékonyság, a biztonság, a digitalizáció, a fenntarthatóság és az e-mobilitás.

Kollégánk, Radomír Bača, Tomáš Urban úrral, az EUROFROST CB és a FROSTTRANS társaságok ügyvezető igazgatójával együtt előadást tart a Hűtött és fagyasztott áruk logisztikája informatikai szempontból témában.

Ezen rangos eseményen szeretnénk megosztani Önnel tapasztalatainkat, véleményeinket és terveinket a jövőre nézve. Standunkon bemutatjuk termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint megválaszoljuk kérdéseit.

Örülünk, hogy személyesen találkozhatunk Önnel és új üzleti kapcsolatokat alakíthatunk ki.

OLTIS Group