LinkedIn

2017. november 1-én immár tizenkettedik alkalommal került megrendezésre a SpeedChain konferencia a prágai Břevnov-i kastélyban. Vállalatunk, mint az előző években is ezt az alkalmat nem szalasztotta el a jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel való találkozás céljából, ezért a kiállítók közt mi is megtalálhatóak voltunk.

Hagyományosan a modern logisztika kérdéseiről folyt a vita, ennek kulcsvonatkozásairól, társadalmi jelentőségéről és további fejlődéséről az alábbi jelszó szerint: Globális gazdaság: kihívás a lokális logisztika számára.

Az esemény szervezői a több mint 600 résztvevő számára gazdag, sokrétű szakmai programot biztosítottak, tehát valóban volt miből választani. Az egyik előadó, kollégánk Radomír Bača úr volt, aki a SANTA-TRANS (Kofola csoport tagja) vállalat igazgatójával Jiří Hartmann úrral együtt tartott prezentációt a SANTA-TRANS már a LORI rendszerrel irányítja közlekedését.

A konferencia napjának csúcspontja a V.I.P. Logistic Rendezvous gálaestje volt, ahol a Cseh Logisztikai Szövetség az Év logisztikai projektje verseny győztesét is kihirdették, aki a ŠKODA AUTO automatikus pótalkatrész raktára lett.

Köszönjük mindenkinek, aki meglátogatott minket standunkon és előre örülünk a következő találkozásnak.