LinkedIn

December 9-én megrendezésre került a Szállítmányozás 2021 LIVE konferencia és kiállítás, amelyen az előző évekhez hasonlóan, az OLTIS csoport magyarországi leányvállalata is részt vett.

A Szállítmányozás 2021 konferencia a magyar vasúti, közúti, vízi és légi, valamint a logisztikai szférák kulcsfontosságú felsővezetőinek és szakembereinek egyik kiemelt eseménye. A tervezett programok között kerekasztal beszélgetések is szerepeltek, amelyek kulcsfontosságú szakemberekkel és érdekes témákkal kerültek megrendezésre. Az idei évben nagy hangsúlyt kapott a kikötőfejlesztés és a tengeri szállítmányozás.

A konferencián kollégánk Nagy Zoltán is előadást tartott, melynek címe az: „Információs rendszerek a közlekedés versenyképességének elősegítésére” volt. Az előadás témája főként olyan megoldásokra összpontosult, amelyek a jelen krízishelyzetben jelentősen hozzájárulnak a vasúti közlekedésben és konténerlogisztikában részt vevő vállalatok mindennapi munkavégzésének hatékonyságnöveléséhez.

A konferenciát egy kellemes hangulatú gálaest zárta, amely lehetőséget biztosított a kötetlen beszélgetésekre és kapcsolatépítésre.