LinkedIn

2023. november 24-én lezajlott az immár 24. Szállítmányozási konferencia, ami ebben az évben is szép számmal ért el látogatókat, hiszen több, mint 300 fő vett részt ezen a neves szakmai eseményen. A konferencia kiemelten foglalkozott a vasúti közlekedés (fuvarozás és szállítmányozás) kérdéseivel, a jövő zöld energiáival – ami a közúti szállításokat illeti, valamint az intermodalitás fontosságával. Bár az idei év pénzügyi visszaesést mutat az előzőhöz képest a vasúti ágazatban, de összességében pozitív képet kaptunk a jövőre nézve a vasutat érintő témákban.

A konferencián az OLTIS Hungaria Kft. is részt vett kiállítóként, ahol értékesítési vezetőnk, Pőcze Tímea a konténerterminálok komplex irányításáról tartott szakmai előadást – kiállva az intermodális szállítások jelentősége mellett. Bemutatta a KONTI nevű rendszer egy részét, kiemelve a kiegészítő funkciók valamint az egyedi megoldások fontosságát.

Standunkon egész nap fogadtuk az érdeklődőket, partnereinket és meglévő ügyfeleinket. Egy hosszú, de annál sikeresebb napot tudhatunk magunkénak, ahol a vállalat értékét tovább növelve erősítettük üzleti kapcsolatainkat.

Videó a konferenciáról