LinkedIn

A TransLogistica Poland 2023 X. évfolyama, amely 2023. november 7. és 9. között Varsóban kerül megrendezésre, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb üzleti eseménye a logisztikai, közlekedési és szállítmányozási szolgáltatásokat kereső és igénybe vevő vállalatok, valamint mindazok számára, akik szakmai téren foglalkoznak a TSL szektorral.

A X. Nemzetközi Közlekedési és Logisztikai Vásár felbecsülhetetlen értékű lehetőség ezen terület trendjeinek és innovációinak megismerésére, eszmecserére és szakmai problémáinak megvitatására. Az idei kiállításon mi is a kiállítók között leszünk!

Az OLTIS Group meghívja Önt, hogy látogassa meg Q7-es standunkat a 3-as csarnokban. Amennyiben közlekedési vagy logisztikai információs rendszert keres, jó helyen jár, mi itt vagyunk az Ön számára!

Az informatikai megoldásainkról szóló sok-sok információ mellett cseh és morva specialitásokkal készülünk standunk látogatói részére.

Látogasson el hozzánk, egyeztessen egy találkozót és személyre szabott megoldást készítünk Önnek.

Örülni fogunk, ha elfogadja meghívásunkat és programjában időt szán egy kellemes beszélgetésre és vendéglátásra cseh és morva regionális gasztronómiai különlegességekkel.

OLTIS Polska