LinkedIn

18.5.2019
A 4. Nemzetközi Logisztikai Konferencia, a SpeedChain, 2019. május 16-17. között került megrendezésre egy szlovák városban, Modrá u Pezinku-ban.

Közel 200 logisztikai kiválóság vett részt a rendezvényen, és tárgyalta meg a területet érintő logisztikai kérdéseket. Ebben az évben a fő témák voltak: a Brexit hatása Szlovákia gazdasági növekedésére, a személyügyek megoldása harmadik országokból származó munkavállalók behozatalával, a fejlődő országokból érkező munkavállalók, és a magánvállalkozások irányításában történő generációcsere következtében kialakuló viták, digitális megoldások.

Az éves konferencia a szakmai tapasztalatok megosztása, az esettanulmányok és kerekasztal megbeszélések mellett, egy kétnapos aktív kapcsolatépítést is tartalmazott. Az ünnepi esten a szlovák logisztika legfontosabb személyiségeinek díjazásával zárták. A Zochova chata Hotel termei zsúfolásig teltek, így megerősítették azt a tényt, hogy a konferencia fő koncepciója a közlekedés és a logisztika területéről érkezők számára releváns.

A CID International az első és legfontosabb vállalatok között, aktívan vett részt a konferencián. Az idei évben is nagy hangsúlyt fektettünk a jelenlegi és potenciális ügyfelekkel való személyes találkozásra, továbbá jutott idő a saját bemutatkozásunkra is. Vlastimil Kozej, a CID International értékesítési igazgatója bemutatta az „Új technológiák a terminál konténerek pozíciójának meghatározására” című előadását.

A konferenciát hasznos megbeszélések követték. Szeretnénk megköszönni minden ügyfelünknek és partnerünknek, akik meglátogattak minket, és részt vettek ezen a rendkívüli eseményen.