LinkedIn

4.–7.6.2019

Az OLTIS Group csoport részt vett a 2019. június 4-7. között megrendezésre került 17. logisztikai, mobilitási, informatikai és beszerzési menedzsment nagyvásáron Münchenben, a Transport Logistic-on. Cégünk egyik volt a 63 ország 2374 kiállítója közül. A kiállítás egyre növekvő hírnevének köszönhetően 125 országból érkezett körülbelül 64.000 látogató.

Az OLTIS Group részvétele az idei kiállításon lehetősége teremtett arra, hogy találkozzunk cégünk vezető ügyfeleivel a szállítmányozási szektorból. Szintén nagy hangsúlyt fektettünk az új érdeklődőkkel való kapcsolatteremtésre, közép-, dél- és nyugat-európai országokból. A standunkon egész nap folytak a találkozók, ahol nem csak a meglévő termékeket, hanem az új trendeket is bemutattuk. A látogatóinkat tájékoztattuk a közelgő IRFC 2020-as konferenciánkról is. Az új információk és a kapcsolatok kialakítása mellett a nagyvásár jó lehetőséget nyújtott az OLTIS Group végjegyének reklámozására is.

A vásáron való részvétel üzleti és szakmai szempontból nagyon hasznosan telt. Szakmailag nagyra értékeljük az európai vasutak jelenlegi trendjeiről szóló fejlesztések ismereteit, információkat a logisztikai szektorból. Üzleti szempontból előnyünkre vált a fő versenytársakkal való találkozás, mind a közlekedés, a logisztika és az IT területén.