LinkedIn

2015 november 4.-5.-én Prágában volt a jubileumi 10.-ik évfolyama a nemzetközi SpeedCHAIN 2015 konferenciának. A konferencia –  melyet az OLTIS Group is támogatott, mint a konferencia egyik partnere –  idei évfolyamának alcíme a „Logisztika – Átláthatóság és rugalmasság“ volt.

A SpeedCHAIN nemzetközi logisztikai konferencia célja volt felsorolni példákat innovatív logisztikai megoldásokról, bemutatni az outsourcing hasznos formáit, a logisztikai folyamatok fejlesztéseit és a legújabb technológiai megoldásokat a logisztika különböző területeiről, ami sikerült is. A konferencián, ami a Břevnovsk-i teremtem folyt, rekord számú, összesen 653 résztvevő jött össze 12 országból, akikhez a négy szekcióban összesen 71 előadó beszélt.

Nagyon érdekes közös előadással az „Információs rendszer bevezetése az intermodális szállításra a  Žilina – Teplička terminálban“ címen szólaltak fel Radim Vala a CID cégből és Peter Hrapko urak a Szlovák Köztársaság Közlekedési, építésügyi és regionális fejlesztési minisztériumából az INTRALOGISZTIKA ÉS TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉS szekcióban. A kiállítás keretében az OLTIS Group képviselői saját standjukon mutatták be és ajánlották figyelembe termékeik széles skáláját a logisztika és a raktározás területéről. A konferencia szakmai és kísérő programja elegendő lehetőséget nyújtott a kapcsolatteremtésre az OLTIS Group jelenlegi és potencionális partnereivel egy kellemes légkörben a Břevnovsk-i kolostor történelmi területén.

 

SpeedChain_2015_Vala_Hrapko4