LinkedIn

6. – 7. 9. 2018
Az OLTIS Group partnere volt a Parbubice-i Egyetem Jan Perner Közlekedési tanszéke VII. nemzetközi tudományos konferenciájának, ami 2018 szeptember 6. és 7.-én zajlott és a „hatékony közlekedéssel a fenntartható mobilitásért“ témára irányult. A konferencia része volt a tanszék 25 éve történt megalapításával kapcsolatos ünnepélynek, ezért a program nagyon gazdag volt.

A program már nyolc óra után elkezdődött a pardubicei fő pályaudvaron 150 006 sorszámú mozdony festésének ünnepélyes keresztelőjével, amelyet a JPKF és a Cseh vasutak közötti együttműködés szellemében tartottak az évforduló alkalmából. A következő reggeli plenáris ülés az Atrium palotában hagyományosan a legérdekesebb előadás volt, dr. Libor Lochmannak a CER-től „A vasút stratégiai prioritásai a 2019 és 2024 közötti jogalkotási időszakban” címmel. Délután tartották a 2018 Közlekedési konferenciát, este pedig a Pardubice-i Arnošt Aulában ünnepélyes akadémiai ünnepséget rendeztek az évforduló alkalmából.

A következő napon a konferenciát szakértői témákban tartották, a nyitó plenáris ülés után négy párhuzamos tematikus szakaszban.
http://isc.upce.cz/