LinkedIn

2015. május 5. – 8. között az OLTIS Gruop vállalat résztvett a 15.-ik nemzetközi logisztikai, szállítási, információs technológiák és beszállítói láncolatok irányításáról szóló München-i transzport és logisztika kiállításon. Besorakozott tehát a 62 országból jött 2050 kiállító közé, akik az idei nagyvásáron kiállították termékeiket. A nagyvásárt idén 124 országból 55000 látogató tekintette meg, így megerősítette növekvő presztízsét.

Számunkra az idei München-i kiállításon való részvétel alkalmat jelentett a találkozásra több meglévő ügyfelünkkel a vezető speditőr és szállító társaságok közül. Sikerült továbbá egész sor érdekes, új kontaktust szerezni több potencionális partnertől és ügyféltől a közép-, dél- és nyugat-európai régióból. Kiállítóhelyünkön  több egyeztetést abszolváltunk és bemutattuk nemcsak a termékbeli újdonságainkat, hanem prezentáltuk az új ztrendeket is a közlekedési és logistikai információs rendszerek területéről. A vasútközlekedési piac területéről való információ és kapcsolatszerzésen kívül a nagyvásár nagyban elősegítette az OLTIS Group, mint kereskedelmi márka nagyobb nyilvánosságát is.

A kiállításon való részvétel számunkra nagyon hasznos volt üzleti és szakmai szempontból is. Szakmai oldalról nézve gazdagító volt főleg az európai vasutak aktuális fejlődési trendjeivel, valamint a közlekedési információs technológiákben jelentős konkurensek és a logisztikai szférában lévő csúcsfejlesztésekkel való megismerkedés.

 

Mnichov 2015     Mnichov 2015

Mnichov 2015     Mnichov 2015