LinkedIn

Márciusban és áprilisban az OLTIS Group  2, diákok számára tartott munkalehetőségekkel kapcsolatos kiállításon vett részt.

Március 18.-án Pardubicén az egyetem területén tartották a Kontakt 2015 munkalehetőségekkel kapcsolatos kiállítást, mely már többéves hagyományokkal rendelkezik. Itt összesen 35 cég mutatkozott be, melyek közül nem hiányzott az OLTIS Group sem. Hosszútávú gyakorlatokat kínáltunk, valamint lehetőséget főállás betöltésére az IT területéről jött szakembereknek. A diákoknak lehetőségük volt alaposabb információkat is szerezni a vállalatról, a felvételi beszélgetés lefolyásáról és lehetőségük volt hallani azon kolléga ismereteit, aki szintén az egyetem végzett, majd mint tanár itt dolgozott.

A Worco konferencia és kiállítás április 22.-én folyt az újonnan rekonstruált Ismeret Erődben, Olomoucban. A diákokat itt több előadásból álló program várta, workshopok és az egyes cégek bemutatkozása. Az OLTIS Group standját a jövendő végzősök a földszinten találhatták, rögtön a kiállított történelmi ágyú mellett.

Mindkét kiállítás értékes alkalom volt számunkra a diákokkal való ismerkedésre és találkozásra és így egyenes kapcsolatokat kialakítani, valamint a diákoknak lehetőség a további együttműködésre cégünkkel.

 

worco - Letáček pracovní příležitosti     worco

 

worco