LinkedIn

Kollégánk, Piotr Manowiecki fellépett a Transport Manager Meeting 2016 konferencián egy előadással, melynek témája a „Cloud, mint rugalmas, biztos és biztonságos megoldás a cég IT infrastruktúrájára” volt.

Részvételével a konferencián igyekezett a hallgatóknak megmutatni, hogy a mélyen gyökerező nézetek ellenére a cloud megoldás, (mely abból áll, hogy az információs rendszer felhasználója internet segítségével egy távoli szerverhez kapcsolódik, amin a cégi információs rendszer fut, és amit hozzáférhetővé tesz az informatikai vállalat), sokkal jobb és biztonságosabb megoldás, mint egy komplikált rendszer megvásárlása, ami helyileg, saját szervereken van telepítve.

A Transport Manager Meeting minden évben megrendezésre kerülő találkozó a közlekedési ágazat képviselői közt, amin különböző közúti közlekedéssel kapcsolatos témákról egyeztetnek. A konferenciát a „Transport Manager“ folyóirat rendezi.

Idén az előadók, többek között a Franciaországban bevezetett minimálbérrel kapcsolatos rizikókról, az adós beterhelésének lehetőségéről, a tartozás behajtásával kapcsolatos költségekkel való kompenzálásról, vagy a lengyel-orosz szállítási engedélyek részleteiről is beszélgettek.

A konferencia idén március 3-án volt Krakkóban, több, és mint 300 látogató részvételével zajlott. Az OLTIS Polska vállalat az előadáson kívül saját standjával is prezentálta magát.

További információk a Transport Manager Meeting honlapján találhatóak:

http://www.transport-manager.pl/index.php/relacja-tmm-23-04-2016

 

05_Transport Manager Meeting__4964     05_Transport Manager Meeting_0386

05_Transport Manager Meeting__5004     05_Transport Manager Meeting__0272

05_Transport Manager Meeting__0459