LinkedIn

22.–23.3.2018

Raktárak és folyamatok digitalizációja és automatizációja – ez volt a mottója annak a WarehouseLAB nevű menedzseri workshop sorozatnak, ami 2018. március 22-23 között folyt Lódzban.
Az OLTIS Polska társaság már ötödik alkalommal volt a workshop partnere, melynek során a raktár logisztikáért felelős személyek találkozhattak a rendszertervezőkkel az IT-rendszerek és automatikus megoldások megvalósítóival, valamint beszállítóival. Ezek a workshopok alkalmat adnak a potenciális ügyfelekkel való találkozásra, és az új termékek bemutatására, de legfőképpen egyenes kapcsolatot kínálnak azokkal a személyekkel, akik naponta foglalkoznak logisztikával, és vállalatuk fejlődésének irányáról döntenek. Mivel a logisztika jelenleg a piac egyik legdinamikusabban fejlődő területe, a WarehouseLAB találkozó lehetőséget kínál az információszerzésre a vállalatok új szükségleteiről és új követelményeiről, a TSL ágazatban. Így volt ez most is.
Az OLTIS Groupot ezek a kollégák képviselték: Radim Vala (CID International) és Peter Klimek, Jerzy Wisla (OLTIS Polska), akik bemutatták a WMS LOGI alkalmazás kiválasztott funkcióit, melyek növelhetik a hatékonyságot: időablak (Előjelentés rendszer) és raktár alkalmazás mobil eszközökre (okostelefonok és tabletek), melyek a résztvevők nagy érdeklődését váltották ki.