LinkedIn

Tisztelt üzleti partnereink, barátaink,

a COVID-19 járvány jelenlegi kedvező alakulása, valamint a kialakult jogalkotási és biztonsági intézkedések lehetővé tették az OLTIS Group számára, hogy 2020 május 1.-től megkezdje a normál munkarend fokozatos visszatérését, amely megfelelően figyelembe veszi a járványügyi helyzet fejleményeit a cégcsoportot érintő államokban.

Az OLTIS Group székhelyén továbbra is fokozott biztonsági intézkedések vannak érvényben dolgozóin és üzleti partnereink egészségének védelme érdekében. A külső látogatások csak a feltétlenül szükségesekre korlátozódnak, ezért javasoljuk az online kommunikáció fenntartását továbbra is, melyhez hozzáigazítottuk műszaki eszközeinket, hogy a jelen helyzet ne befolyásolja szolgáltatásaink minőségét.

A cégcsoport vezetősége a lehető legjobban alkalmazkodik dolgozóihoz és üzleti partnereihez, ennek érdekében intézkedéscsomagot állított fel, hogy az OLTIS Group cégcsoport vállalatainál fenntartsa a lehető legmagasabb szintű munkaminőséget a feladatok végzésében, a szolgáltatások nyújtásában és a projektek megoldásában ebben az átmeneti rendszerben is.

Köszönjük az eddigi együttműködésüket a válságkezelési helyzet és úgy gondoljuk, továbbra is igaz, hogy #EgyüttMegtudjukCsinálni