Facebook Twotter LinkedIn

Kedves Partnereink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy hamarosan megrendezésre kerül a hetedik Nemzetközi Vasúti Fórum és Konferencia (IRFC), 2020. április 1-3. között, Prágában. Az konferencia idei szlogenje: “Építsünk együtt egy új vasút-generációt!”
A Nemzetközi Vasúti Fórum és Konferencia a nemzetközi vasúti ágazat egyik rangos eseménye, amelynek célja, hogy összehozza az ágazat vezetőit, döntéshozóit, a vasúti logisztikai szakembereket, az ügyfeleket, az érintett politikusokat és az intézmények képviselőit Európából és Ázsiából egyaránt. Az IRFC 2020, amely eddig hatalmas népszerűségnek örvendett, ígéretet tesz a fejlesztés, és mélyebb együttműködés elősegítésére a vasúthálózatban.

Szeretnénk meghívni Önt az IRFC 2020 konferenciára, ahol egyúttal szponzorációs lehetőséget is kínálunk. A tekintélyes előadásokkal színesített konferencia nagyszerű lehetőséget kínál a rendezvény résztvevőinek eléréséhez, a vállalatának megjelenítésével. A szponzorációs lehetőségek az alábbi oldalon találhatók: Sponsors IRFC 2020

Bízunk benne, hogy megragadja ezt az egyedülálló lehetőséget a vállalatának népszerűsítésére, és a világ legjelentősebb szakértőivel együtt Ön részt vesz a konferencián.

A konferenciára azt alábbi link segítségével regisztrálhat:
Registration IRFC 2020

Folyamatosan frissülő információkat az alábbi oldalon talál: IRFC 2020-tal itt: IRFC 2020