LinkedIn

7.11.2018

Immár tizenharmadik alkalommal került sor 2018. november 7-én, a SpeedChain konferenciára, amely idén is megerősítette pozícióját a cseh logisztikai piacon.
A SpeedCHAIN nemzetközi logisztikai konferencia az idén is betöltötte a prágai Břevnov-i kolostort az utolsó helyig. Közel hétszáz résztvevő jött el, hogy bemutassa az aktuális újdonságokat a logisztika világából, megvitassa az aktuális témákat, találkozzon a kollégákkal és új munkakapcsolatokat és személyes kapcsolatokat alakítson ki. A Břevnov-i kolostor komplexum teltházas reprezentatív helyiségei megerősítették, hogy a SpeedCHAIN konferencia koncepciója egyre inkább személyesebbé válik, és olyan esemény, ahol gyakorlatilag mindenkivel lehet találkozni, aki aktívan részt vesz a logisztikában.

A korábbi évekhez hasonlóan cégünk nem hagyta ki a lehetőséget, hogy találkozzon meglévő és jövőbeli ügyfeleivel, így megtalálhattak minket a kiállítók között. Az egyik előadó kollégánk, Vlastimil Kožej úr volt, aki előadást tartott a kombinált közlekedési terminál, a Szlovák hajózás és kikötők, r.t. vezetőjével Branislav Dobrotka úrral erről a témáról: Információs rendszerek az intermodális közlekedésben – a KONTI rendszer megvalósítása a Szlovák hajózás és kikötők r.t. vállalatnál.

A konferencia egész napjának csúcspontja a V.I.P. Logistic Rendezvous gálaest volt, ahol bejelentették a GRYF Supply Chain Award verseny győztesét, 2018 logisztikai személyiségét.

Köszönjük mindazoknak, akik meglátogattak standunkon és örömmel várjuk a következő találkozást!