LinkedIn

2023.6.8. és 9. között partnere voltunk a 6.-ik alkalommal megrendezett SpeedCHAIN Szlovákia logisztikai konferenciának Modrában, Pezinok mellett.

Idén 200 személy vett részt ezen a nemzetközi konferencián, amelynek programja olyan témákat tárgyalt melyek aktuálisan mozgatják a logisztika mai világát.

A rendezvény bónuszai közé tartozik a szakemberek tapasztalata, esettanulmányok, panelbeszélgetések, kétnapos aktív kapcsolatépítés és gálaest díjátadással a szlovák logisztika legfontosabb személyiségeinek.

A Zochova chata szállodakomplexum zsúfolásig megtöltött konferenciatermei megerősítették, hogy a konferencia koncepciója egyre több a közlekedés és logisztika területén dolgozó szakembert vonz.

Azon társaságok között, melyek az eseményen a kezdetektől aktívan részt vesznek ott van az OLTIS Group is.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megragadtuk a lehetőséget, hogy találkozzunk meglévő és potenciális ügyfeleinkkel, és egyben bemutattuk saját termék kiállításunkat is.

A konferencián érdekes előadást tartott Vlastimij Kožej értékesítési igazgatónk az „IT kihívások a logisztika gyorsan változó világában“ témában.

A konferencia második napján a DHL Supply Chain disztribúciós raktára került megtekintésre.

Az egész rendezvény a gyümölcsöző megbeszélések tárgyalások szellemében zajlott, cégünk ezúton is köszönetet mond minden ügyfelünknek és partnerünknek, akikkel találkozhattunk ezen az eseményen.