LinkedIn

2023. május 9.-12. között az OLTIS Group volt az egyik kiállítója a 2023-as müncheni nemzetközi transzport és logisztikai nagyvásárnak.

Összesen 2 320 kiállító 67 országból és több mint 75.000 látogató több mint 120 országból vett részt a vásáron. A 2320 kiállító közül 1390 külföldről érkezett, ami rekord, 60 százalékos arány. A külföldi látogatók aránya is több mint 50 százalékra emelkedett, és magasabb volt, mint valaha. Az idei vásár teljes kiállítási területe 127 000 m2 volt tíz csarnokban és egy nagy szabadtéri területen. Németország után az első tíz kiállító ország rangsorát Hollandia, Olaszország, Belgium, Franciaország, Ausztria, Kína, Törökország, Spanyolország, Lengyelország és Nagy-Britannia foglalta el. A Cseh Köztársaságból és Szlovákiából egy 2.000 m2-es, szintén rekord kiállítási területen,60 kiállító mutatkozott be.

Az idei müncheni nagyvásáron való részvétel lehetőséget jelentett számunkra, hogy négy év után ismét ebben a rangos környezetben találkozzunk számos meglévő ügyféllel a vezető vállalatok, szállítmányozók és fuvarozók közül, valamint számos új, érdekes kapcsolatot alakítsunk ki potenciális partnerekkel és ügyfelekkel Európa minden tájáról. Standunkon számos találkozón vettünk részt, és nemcsak termékeink innovációit mutattuk be, hanem a szállítási és logisztikai információs rendszerek új trendjeit is. A közlekedési és logisztikai piacról szerzett információk és kapcsolatok mellett a vásár hozzájárult az OLTIS Group, mint kereskedelmi márka nagyobb nyilvánosságához is.

Köszönjük mindazoknak, akik ellátogattak hozzánk, és bízunk benne, hogy más alkalommal újra találkozhatunk.