LinkedIn

2021 szeptember 21. – 24. között a társaságunk részt vett a TRAKO nemzetközi vasúti nagyvásár 14. évadán, a Gdansk-i AMBEREXPO kongresszusi központban. Ez a nagyvásár minden két évben kerül megrendezésre, és a legnagyobb és legelőkelőbb nagyvásár Lengyelországban. 23 ezer résztvevő 39 országból és több mint 500 kiállító vett rajta részt az egész világból.

Két év után tudtunk ismét találkozni személyesen. A COVID 19-es bizonytalanságok és szabályok ellenére, amelyek a szervezést és a rendezvényt kísérték, a rendezvény felülmúlta az elvárásainkat. Rengeteg látogatónk volt, akik a személyes látogatásra vágytak. Nehéz elképzelni, hogy a kereskedem, csupán on-line zajlana, és nem volnának hasonló rendezvények.

A TRAKO 2021 nemzetközi vasúti nagyvásár egy ideális hely vasútipari társaságok, műegyetemek és szakemberek, valamint illetékes hivatalok találkozására.

A TRAKO 2021 nagyvásár a hazai és külföldi médiában egyaránt bőségesen volt hirdetve. A rendezvényen 130 akkreditált újságíró vett részt, Lengyelországból, Csehországból, Dániából, Németországból, Nagy Britanniából, Ukrajnából, és Romániából.

Az OLTIS Group képviselői bemutatták az új IT megoldásokat, találkoztak az ügyfeleikkel és partnereikkel, és egyaránt propagálták a két OLTIS csoport által rendezett konferenciát, amelyek 2022-ben kerülnek megrendezésre: Vasúti rendszerek | Intermodális fórum Lengyelországban és az IRFC Csehországban.

Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek a standunk látogatásáért. Találkozunk ismét Wisla-ban és Prágában!