LinkedIn

24-27.09.2019

2019 szeptember 24. és 27. között vállalatunk részt vett az idén 13.-ik alkalommal megrendezett TRAKO nemzetközi nagyvásáron a Gdańsk-i AMBEREXPO Kiállítási és kongresszusi központban. Ez a nagyvásár minden második évben van megrendezve és a legnagyobb és legrangosabb kiállítás Lengyelországban. Idén 30 ezer m2 területen 30 országból 700 kiállító vett részt az eseményen. A rendezők, hogy mindenkinek jusson hely, a fő csarnok körül még 4 hatalmas sátrat állítottak fel.

A kiállítás ideális hely a találkozásra a vasúti ágazatban tevékenykedő vállalatoknak, műszaki egyetemek képviselőinek, államigazgatásban és önkormányzatokban dolgozóknak, szakembereknek és érdeklődőknek.
A nagyvásárt viták és konferenciák, versenyek és kiállítások kísérik. A vasúti járművek gyártói minden évben bemutatják új termékeiket a pavilonok melletti speciális vágányokon. Idén a legérdekesebb a Newag vállalat hibrid vonatja lett.

Az OLTIS Group képviselői újdonságokat mutattak be az IT ágazatból, megoldásokat konténeres terminálokra, találkoztak ügyfeleikkel és partnereikkel, népszerűsítettek két konferenciát az OLTIS Polska rendezésében a 2020-as évben: Železniční systémy (ford. Vasúti rendszerek; https://systemy-kolejowe.railconference.com/) és IRFC (https://irfc.eu/en/).Mindenkinek szívélyesen köszönjük a látogatást standunkon. Viszontlátásra nemsokára Visla-ban és Prágában.