LinkedIn

A IX.-ik TransLogistika Poland nagyvásár Közép- és Kelet-Európa legnagyobb üzleti rendezvénye a szállítás, szállítmányozás és logisztika területén dolgozó szakemberek számára. 2022 november 07.-09. között Varsóban ez a nagyvásár felbecsülhetetlen értékű lesz az iparág trendjeinek és újdonságainak megismerésére, véleménycserére valamint  a szállítási  és logisztikai ágazat problémáinak megvitatására.

Idén mi is a kiállítók között leszünk! A nagyvásár ideális rendezvény azon cégek számára, akik IT-megoldások beszállítóit keresik, akik szállítási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatásokat használnak és más szakembereknek a TSL területről.

Meghívjuk Önt, hogy látogasson el a G3 standunkra a 3-as csarnokban. Standunkon nemcsak a termékekkel kapcsolatos újdonságokat mutatjuk be, hanem új trendeket mutatunk be a szállítási és logisztikai információs rendszerek területén is.

Az OLTIS Group cseh gyökerekkel rendelkező vállalat, több mint 25 éves tapasztalattal háta mögött a szállítási – szállítmányozási – logisztikai ágazat informatikai megoldásainak létrehozásában. Szakterületünk a vasúti és közúti áruszállítás, a raktárlogisztika és a konténeres (szárazföldi) terminálok, de az infrastruktúra-menedzsment és a mobil technológiák is. E területek mindegyikére konkrét megoldásokat kínálunk, amelyek mindegyike hosszú távú együttműködésen alapuló referenciákkal rendelkezik. A win-win módszert követjük, ezért szeretettel meghívjuk Önt az együttműködésre!

Látogasson meg minket, beszéljen meg találkozót és mi személyre szabott megoldást készítünk Önnek.

Örülni fogunk, ha elfogadja meghívásunkat és programjában időt szán egy kellemes beszélgetésre és vendéglátásra cseh és morva regionális gasztronómiai különlegességekkel.

Az OLTIS Polska csapata