LinkedIn

Kedves üzleti partnerek, barátink!

2023 január 1-jétől jelentős változás következik be az OLTIS Szlovákia igazgatói tisztségén. Távozik az eddigi igazgató Peter Šulko mérnök úr, akinek melegen köszönjük az ebben a pozícióban végzett munkáját, és jó egészséget, elégedettséget és munkasikereket kívánunk neki az új munkahelyén, a Szlovák Köztársaság Közlekedési Minisztériumában.

Az OLTIS Szlovákia új igazgatója Jozef Peško mérnök úr lesz, tapasztalt menedzser és szakember, aki a Železničná spoločnosť Slovensko (Vasúti személyforgalom Szlovákia) társaságtól jön hozzánk.

Szakmai önéletrajza egy lelkes vasutast mutat nekünk, aki a Žilina-i (Zsolna) VŠDS (Közlekedési Főiskola) elvégzése óta a ŽSR (Szlovák pályavasút), ZSSK Cargo (Vasúti teherszállítás) és a Železničná spoločnosť Slovakia (Vasúti személyszállítás) vállalatokban tevékenykedett az üzemviteli munkaköröktől kezdve a menedzseri pozíciókig. Dolgozott üzemben, kereskedelemben és karbantartásban, hozzánk Serviscentrum Železničnej spoločnosti Slovensko (Szervízközpont, vasúti személyszállítás) igazgatói posztjáról érkezik. Olyan szakemberre számíthatunk tehát, akinek a vasút szívügye és azt minden oldaláról ismeri.

Az OLTIS Group csoport vállalatainak – köztük az OLTIS Slovakia – kiemelt célja vevőink elégedettsége, minőségi szolgáltatások és professzionális technikai támogatás nyújtása. Hisszük, hogy a nálunk végzett munka az új igazgató úr számára érdekes kihívást fog jelenteni és sok sikert kívánunk neki és vezetésével az OLTIS Szlovákiának!

Ezen jelentős alkalom kapcsán is köszönjük minden üzleti partnerünknek az eddigi együttműködést, bízunk a további jövőbeli együttműködésben, és sikeres 2023-as újévet kívánunk!

Štefan Mestický
vezérigazgató
OLTIS Group