LinkedIn

2023 március 1. – 3. között kerül megrendezésre a lengyelországi Wisła-i STOK**** hotelban a vasút, szállítás, spedíció és logisztika terület lengyel, cseh és szlovák szakembereinek tizenkettedik találkozója.

A konferencia fontos esemény a logisztikai és vasúti ágazatban a menedzserek, vasúti és logisztikai szakértők, valamint a szélesebb értelemben vett intermodális közlekedési szektor specialistáinak, ügyfeleinek és intézményeinek mindhárom országból.

A VASÚTI RENSZEREK | INTERMODÁLIS FÓRUM konferencián megvitatjuk a hazai és globális vasúti és intermodális közlekedési piac jelenlegi helyzetét, elemezzük az iparág legújabb trendjeit és azokat a fejleményeket is, amelyek hamarosan megváltoztathatják a játékszabályokat. Mint mindig, felbecsülhetetlen értékű lehetőség lesz a konferencia résztvevőivel és szakértőivel kommunikálni. A nyitott panelek lehetővé teszik Önnek, hogy közvetlenül a kiválasztott terület szakértőivel beszélhessen. Olyan ismeretekkel vértezzük fel Önt, amelyek lehetővé teszik, hogy a logisztikát és a vasutakat rendhagyó, friss és átfogó módon szemlélje.

A konferencia szervezői és partnerei szeretettel várják az Ön részvételét a konferencián!

Viszontlátásra Wisłában!

A témakörök és az előzetes program megtalálható a konferencia honlapján.

A regisztrációs űrlap itt található.