LinkedIn

2022. május 12-én a németországi Karlsruhéban az OLITS Group az IT-TRANS (IT megoldások a tömegközlekedésben) konferencia és kiállítás keretében összefoglaló információkat mutat be az IP4MaaS projekt összes érintett területéről az UITP standján. Vállalatunk egy munkacsomagot vezet, ami a bemutató, demonstrációs területek koordinálásáért felel.

Ezzel egyidejűleg az IT-TRANS keretein belül kerül sor a „Joint Stakeholders‘ Workshop“, amelyen Petra Juránková kolléganőnk a projektszegmens munkatársa képvisel bennünket a résztvevők között. A workshop célja, hogy bemutassa a szakmai és laikus közönségnek a Ride2Rail és IP4MaaS projekteket – melyeknek az OLTIS Group is partnere – eddigi eredményeit és sikereit, valamint elsődlegesen tájékoztatni a workshopon résztvevőket arról, hogy az egyes bemutató területek hogyan tervezik az IP4 Shift2Rail programban kifejlesztett megoldások tesztelését, melynek az említett projektek is részei.
A workshop résztvevői ismereteket szerezhetnek például a tesztelt funkciókról és az egyes kísérleti projektek időterveiről.
A workshop további célja, hogy több információt nyújtson a „Mobilitás, mint szolgáltatás” (Mobility as a Service = MaaS) és a „Mobilitás ajtótól ajtóig” (Door-2- Door mobility).

Az OLTIS Group egyben a Brno (Ride2Rail projekt) és a Liberec (IP4MaaS projekt) bemutató területek vezetője.

2022 május 12-én Petra Juránková, kolléganőnk a projekt részlegről képvisel bennünket a németországi Karlsruhéban a „Joint Stakeholders‘ Workshop“ nevű rendezvényen. A workshop célja, hogy bemutassa a szakmai és laikus közönségnek a Ride2Rail és IP4MaaS projekteket – melyeknek az OLTIS Group is partnere – eddigi eredményeit és sikereit, valamint elsődlegesen tájékoztatni a workshopon résztvevőket arról, hogy az egyes bemutató területek hogyan tervezik az IP4 Shift2Rail programban kifejlesztett megoldások tesztelését, melynek az említett projektek is részei.
A workshop résztvevői ismereteket szerezhetnek például a tesztelt funkciókról és az egyes kísérleti projektek időterveiről. Ebből kifolyólag lesz az OLTIS Group, mint a Brno (Ride2Rail projekt) és Liberec (IP4MaaS projekt) bemutató területek vezetője a témában folyó panel beszélgetés egyik résztvevője. A workshop további célja, hogy több információt nyújtson a „Mobilitás, mint szolgáltatás” (Mobility as a Service) és a „Mobilitás ajtótól ajtóig” (Door-2- Door mobility).

Ugyanezen a napon ebben a városban az OLTIS Group az IT-TRANS (IT megoldások a tömegközlekedésben) konferencia és kiállítás keretében az UITP standon mutatja be prezentációját az IP4MaaS projekt összefoglaló információiról és területeiről. Vállalatunk itt, mint a munkacsomag vezetője és a bemutató területek koordinátora szerepel.