LinkedIn

2022 október 7-7 között kerül sor Prágában az IRFS 2022 nemzetközi szakmai konferenciára (International Railway Forum & Conference) amely a Cseh Köztársaság EU elnöksége alatt zajlik majd.

Az IRFC konferencia öt szakmai szekcióra oszlik, valamint egy nagyon érdekes tartalmú technikai kirándulást is kínál. A szakmai szekciók a vasúti szektor stratégiai, műszaki, kutatási-innovációs és infrastrukturális szempontjainak legfontosabb területeire koncentrálnak. Az előadásokat moderált beszélgetések fogják követni minden szakmai szekcióban. Minden résztvevő nagyon gazdag és magas szakmai színvonalú programra számíthat, valamint lehetőség lesz a Cseh Köztársaság és az EU vasúti ágazatának jelentős képviselőivel való találkozásra és eszmecserére.

A konferenciát Miroslav Fukan úr, az OLTIS Group ügyvezető igazgatója nyitja meg, majd bevezető beszédet mond Martin Kupka a Cseh Köztársaság közlekedési minisztere és Adina Vălean közlekedési biztos. Felszólal továbbá Svédország képviselője és átveszi a szimbolikus elnöki stafétát a Cseh Köztársaságtól.

A vasúti ágazat minden szakértőjét szeretettel meghívjuk az IRFC 2022 konferencián való részvételre. Ez a rendezvény ugyanakkor érdekes és rangos lehetőséget kínál a vasúti és közlekedési üzletágban tevékenykedő cégek bemutatkozására, ismertségük emelésére. Többek között például saját stand formájában a konferenciateremmel közvetlenül szomszédos kiállítóteremben.

Ne habozzon tehát, használja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy találkozzon a vasút világának kulcsfontosságú szakértőivel.

Az IRFC 2022 konferenciával kapcsolatos információkért látogasson el a www.IRFC.eu oldalra.