LinkedIn

Tanúsítványok

Az OLTIS Group a.s. birtokosa azon irányítási rendszerek tanúsítványainak és bizonylatainak, melyek a „Szoftverfejlesztés és információs technológiák szolgáltatásai területen“, mint integrált irányítási rendszer teljesítik az EN ISO 9001, EN ISO 14001 és EN ISO/IEC 27001 nemzetközi szabványok követelményeit. Az ellenőrzés keretében sor kerül az ISO 10006 szabvány projekt irányításra vonatkozó követelményeinek felülvizsgálatára is. Az integrált irányítási rendszerbe be van tagozódva az ISO/IEC 20000-1 szabvány is az „Információs rendszerek működésének támogatása“ és az „Információs rendszerek működésének biztosítása“ tanúsítványokkal.

Az ellenőrzéseket 2005 és 2021 között a CQS társaság végezte, 2022 óta pedig a TÜV SÜD Czech a tanúsítványt nyújtó szervezetünk.
CQS

A vállalat OLTIS Group régóta a Microsoft partnere és a Microsoft Gold Certified Partner – Independent Software Vendor (ISV). [magyarul: „Microsoft arany minősítésű partner – Független szoftverszállító díj“] birtokosa.
Ez a partnerség bizonyítja a vállalat professzionalizmusát, szakértelmét és termékeinek magas színvonalát és biztonságot nyújt a technológiai fejlődésben.

Microsoft Gold Certified Partner – Independent Software Vendor

2012 óta az OLTIS Group az ORACLE társasággal fennálló kapcsolatát a SILVER szintről a GOLD partner szintre emelte. Ez természetesen azt feltételezi, hogy magas szintű és képzett alkalmazotti csapattal rendelkezünk, akik az ORACLE társaság termékeit képesek fejleszteni és karbantartani. Nem utolsósorban ez azt is jelenti, hogy nemcsak a saját termékeinket képesek hozzáértően kezelni és karbantartani, hanem magukat az ORACLE alkalmazásokat is. Nevezetesen az ORACLE adatbázisokról van szó (minden kiadás), valamint ORACLE FUSION köztes szoftverek és bővítmények, mint például az ORACLE DATA vagy az ORACLE BUSINESS INTELIGENCE SUITE. A fent említett platformokkal kapcsolatos tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően az OLTIS Group nem csak az ORACLE termékeket, hanem az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat és tanácsadást is tud kínálni. Kezdve a tanácsadással a legmegfelelőbb architektúrára és teljeskörű OUTSOURCING-gal IAS (Infrastructure as a service) vagy SAS (Software as a service) formájában.

Az OLTIS Hungaria az OLTIS Group a.s. társaság leányvállalata

ORACLE_GOLD_PARTNER

Az integrált irányítási rendszer (IMS) politikája  

Társaságunk átfogó szolgáltatásokat nyújt a közlekedési és logisztikai informatika területén, a legszéleskörűbb projektekre összpontosítva a felhasználók specifikációi szerint. Ügyfeleink és partnereink közé tartoznak a legfontosabb fuvarozók, közlekedési infrastruktúra fenntartók és gyártással foglalkozó vállalatok Csehországban és külföldön (elsősorban Szlovákiában és Lengyelországban).

A vállalat hosszú távú stratégiai céljai

  • Jelentős európai szoftverfejlesztővé válni a közlekedés területén, befolyással a közlekedési technológiák fejlődésére.
  • Üzleti kockázatok megosztása a különböző termékek és piacok között.
  • Hatékony költséggazdálkodással pozitív gazdasági eredmények elérése hosszú távon.

Céljaink megvalósítása során az alábbi alapelvek teljesítésére összpontosítunk

  • Erőforrások minőségi gondozása: elégedett munkavállalók, kellemes munkakörnyezet, minőségi munkaeszközök, gondoskodás a munkavállalók fejlődéséről és képesítéséről, kiegyensúlyozott gazdaság.
  • Minőségi támogató folyamatok: ICT, adminisztráció, emberi erőforrások, marketing stb.
  • Magas színvonalú szolgáltatások nyújtása az ügyfeleknek.
  • Szerződések szerinti SLA (Service Level Agreement) betartása.
  • Termékeink innovációja és alkalmazkodás a változó környezet igényeihez.
  • Projektirányítási módszertan alkalmazása.
  • Környezetvédelem hangsúlyozása: a fenntartható mobilitás előmozdítása, az erőforrásokkal (energia, üzemanyag, papír…) való gondos gazdálkodás, a hulladék minimalizálása és következetes osztályozása.
  • Információk elérhetőségének biztosítása és biztonságos kezelése, beleértve a személyes adatok védelmét is.
  • Kockázatok kiküszöbölése, a kiberbiztonsági követelményeknek való megfelelés biztosítása.

Ehhez kapcsolódóan a vállalat vezetése a vezérigazgató vezetésével vállalja, hogy megfelel az integrált irányítási rendszerbe beépített szabványok követelményeinek, és folyamatosan fejleszti ezt a rendszert.

Folyamatosan teljesítjük a követelményeket és auditokat végzünk a következő nemzetközi szabványok szerint: EN ISO 9001 (QMS = minőségirányítási rendszer), EN ISO 14001 (EMS = környezetközpontú irányítási rendszer), EN ISO/IEC 27001 (ISMS = információbiztonsági irányítási rendszer), ISO/IEC 20000-1 (ITSM = információ technológia és szolgáltatásirányítási rendszer) és ISO 10006 (PQM = projekt minőségbiztosítási rendszer).

Az IMS minden részében hangsúlyt fektetünk a vonatkozó jogszabályoknak való megfelelésre, az ISMS és az ITSM rendszerekben a kiberbiztonsági törvény és a 2016/679 (GDPR) Európai parlamenti és tanácsi (EU) rendelet követelményeire is.