Facebook Twotter LinkedIn

Tanúsítványok

Az OLTIS Group rt. részvénytársasághoz tartozó társaságok az OLTIS Kft., OLTIS Slovakia Kft., JERID, Kft.  és  CID International, rt. az irányítási  rendszer tanúsítvány birtokosai, amelyet mint integrált irányítási rendszert  vezettek be a STN ISO 10006, STN EN ISO 9001, EN ISO 14001 STN, STN ISO/IEC 27001, STN ISO/IEC 20000 nemzetközi szabványok követelményeinek megfelelően.
 
A felülvizsgálat lefolytatását  a CQS társaság végezte.
 
CQS
 
Az ISO tanúsítványokon kívül  az OLTIS Group tagvállalatai a Microsoft társaság által adományozott Microsoft Certified Partner a Microsoft Gold Certified Partner  tanúsítványok tulajdonosai is.

microsoft-partner

 
A 2012-es évtől az OLTIS Group csoport  partnerkapcsolatát az ORACLE vállalattal SILVER szintről GOLD partneri szintre emelte, ami azt jelenti, hogy képes magas szinten fenntartani  ennek a vállalatnak szoftvereit felhasználó ermékeit és egyben kezelni magukat az ORACLE alkalmazásokat is.

ORACLE_GOLD_PARTNER

Az integrált irányítási rendszer (IMS) politikája  

A csoport átfogó szolgáltatásokat  nyújt az információs technológia területén  a szállítmányozás és logisztika számára, összpontosítva  a legnagyobb terjedelmű egyedi kialakítású projektekre  a felhasználói specifikáció szerint. Az OLTIS Group ügyfelei és partnerei  között  találhatók a legjelentősebb vasútvállalatok,  a közlekedési infrastruktúra működtetői és gyártó cégek a Cseh Köztársaságban és külföldön (elsősorban Szlovákiában és Lengyelországban).

A társaság célja  a bevezetett integrált irányítási rendszer állandó jellegű  működtetése és további hatékony  javítása, melynek kiépítése összhangban  van a nemzetközi szabványok követelményeivel  és ajánlásaival .

ČSN EN ISO 9001 (QMS = minőségirányítási rendszer) ČSN EN ISO 14001 (EMS = környezetközpontú  és  környezetvédelmi irányítási rendszer, ČSN ISO/IEC 27001 (ISMS = az információbiztonság irányítási rendszerei), ČSN ISO/IEC 20000-1 (ITSM =  az informatikai szolgáltatás irányítási rendszere) a ČSN ISO 10006 (PQM = projekt minőségirányítási rendszer).

Az alábbiakban megfogalmazott integrált irányítási rendszer összekapcsolja az IMS egyes részeinek szakpolitikáját. Az IMS  minden részében hangsúlyt fektetünk a vonatkozó jogszabályoknak való megfelelősségre,   az EMS rendszeren belül  pedig különösen a hulladékgazdálkodásra  és az energiatakarékosságra.

 

Az IMS politika megfogalmazása  

A csoport célkitűzéseinek megvalósításakor az alábbi elvek  végrehajtására összpontosítunk:
1) magas színvonalú és szakmailag képzett alkalmazottak
2) jól működő infrastruktúra
3) magas színvonalú szolgáltatások
4) az ügyfelek szerződésben rögzített követelményeinek való megfelelőség  a  Szolgáltatási Szint Megállapodásban (SLA) meghatározottak szempontjából
5) az újonnan bevezetett termékek nyomon követése
6) projektirányítási módszertan alkalmazása
7) a környezet védelmére irányuló folyamatokban való részvétel
8) információbiztonság a munkavégzésnél
9) információk hozzáférhetőségének és egyidejűleg védelmének  biztosítása
10) kockázatok elhárítása a szolgáltatások elérhetősége és információbiztonság tekintetében