Facebook Twotter LinkedIn

Tanúsítványok

Az OLTIS Group a.s. birtokosa azon irányítási rendszerek tanúsítványainak és bizonylatainak, melyek a „Szoftverfejlesztés és információs technológiák szolgáltatásai területen“, mint integrált irányítási rendszer teljesítik az EN ISO 9001, EN ISO 14001 és EN ISO/IEC 27001 nemzetközi szabványok követelményeit. Az ellenőrzés keretében sor kerül az ISO 10006 szabvány projekt irányításra vonatkozó követelményeinek felülvizsgálatára is. Az integrált irányítási rendszerbe be van tagozódva az ISO/IEC 20000-1 szabvány is az „Információs rendszerek működésének támogatása“ és az „Információs rendszerek működésének biztosítása“ tanúsítványokkal.

Az ellenőrzéseket 2005 és 2021 között a CQS társaság végezte, 2022 óta pedig a TÜV SÜD Czech a tanúsítványt nyújtó szervezetünk.
CQS

A vállalat régóta a Microsoft partnere és a Microsoft Gold Certified Partner – Independent Software Vendor (ISV). [magyarul: „Microsoft arany minősítésű partner – Független szoftverszállító díj“] birtokosa.
Ez a partnerség bizonyítja a vállalat professzionalizmusát, szakértelmét és termékeinek magas színvonalát és biztonságot nyújt a technológiai fejlődésben.

Microsoft Gold Certified Partner – Independent Software Vendor

2012 óta az OLTIS Group az ORACLE társasággal fennálló kapcsolatát a SILVER szintről a GOLD partner szintre emelte. Ez természetesen azt feltételezi, hogy magas szintű és képzett alkalmazotti csapattal rendelkezünk, akik az ORACLE társaság termékeit képesek fejleszteni és karbantartani. Nem utolsósorban ez azt is jelenti, hogy nemcsak a saját termékeinket képesek hozzáértően kezelni és karbantartani, hanem magukat az ORACLE alkalmazásokat is. Nevezetesen az ORACLE adatbázisokról van szó (minden kiadás), valamint ORACLE FUSION köztes szoftverek és bővítmények, mint például az ORACLE DATA vagy az ORACLE BUSINESS INTELIGENCE SUITE. A fent említett platformokkal kapcsolatos tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően az OLTIS Group nem csak az ORACLE termékeket, hanem az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat és tanácsadást is tud kínálni. Kezdve a tanácsadással a legmegfelelőbb architektúrára és teljeskörű OUTSOURCING-gal IAS (Infrastructure as a service) vagy SAS (Software as a service) formájában.

Az OLTIS Hungaria az OLTIS Group a.s. társaság leányvállalata

ORACLE_GOLD_PARTNER

Az integrált irányítási rendszer (IMS) politikája  

A csoport átfogó szolgáltatásokat  nyújt az információs technológia területén  a szállítmányozás és logisztika számára, összpontosítva  a legnagyobb terjedelmű egyedi kialakítású projektekre  a felhasználói specifikáció szerint. Az OLTIS Group ügyfelei és partnerei  között  találhatók a legjelentősebb vasútvállalatok,  a közlekedési infrastruktúra működtetői és gyártó cégek a Cseh Köztársaságban és külföldön (elsősorban Szlovákiában és Lengyelországban).

A társaság célja  a bevezetett integrált irányítási rendszer állandó jellegű  működtetése és további hatékony  javítása, melynek kiépítése összhangban  van a nemzetközi szabványok követelményeivel  és ajánlásaival.

EN ISO 9001 (QMS = minőségirányítási rendszer); EN ISO 14001 (EMS = környezetközpontú  és  környezetvédelmi irányítási rendszer; ISO/IEC 27001 (ISMS = az információbiztonság irányítási rendszerei); ISO/IEC 20000-1 (ITSM =  az informatikai szolgáltatás irányítási rendszere) a ISO 10006 (PQM = projekt minőségirányítási rendszer).
CQS

Az alábbiakban megfogalmazott integrált irányítási rendszer összekapcsolja az IMS egyes részeinek szakpolitikáját. Az IMS  minden részében hangsúlyt fektetünk a vonatkozó jogszabályoknak való megfelelősségre,   az EMS rendszeren belül  pedig különösen a hulladékgazdálkodásra  és az energiatakarékosságra.

 

Az IMS politika megfogalmazása  

A csoport célkitűzéseinek megvalósításakor az alábbi elvek  végrehajtására összpontosítunk:
1) magas színvonalú és szakmailag képzett alkalmazottak
2) jól működő infrastruktúra
3) magas színvonalú szolgáltatások
4) az ügyfelek szerződésben rögzített követelményeinek való megfelelőség  a  Szolgáltatási Szint Megállapodásban (SLA) meghatározottak szempontjából
5) az újonnan bevezetett termékek nyomon követése
6) projektirányítási módszertan alkalmazása
7) a környezet védelmére irányuló folyamatokban való részvétel
8) információbiztonság a munkavégzésnél
9) információk hozzáférhetőségének és egyidejűleg védelmének  biztosítása
10) kockázatok elhárítása a szolgáltatások elérhetősége és információbiztonság tekintetében