LinkedIn

Az OLTIS Group társaság, egyike a Shift2Rail alapítóinak, a jövő év tavaszán Prágában ERRIC és IRFC 2015 nemzetközi konferenciákat rendez. Mindkét esemény megrendezésére egy időben kerül  sor  a Clarion Congress  hotelben 2015. március 18.-20.-án

RC_2100

 

 

 

 

 

ERRIC (European Railway Research and Innovation Conference) széleskörűen támogatni fogja a Shift2Rail-t és ezzel a témával  kezdődne a Shift2Rail közös vállalkozás működésének hivatalos bevezetése.  A cél elsősorban is a Shift2Rail közös vállalkozás bemutatása, céljainak, kerettervének  és  egyes innovációs programjai tartalmának megismertetése. Technológiai modellek bemutatására kerül  sor a kezdeményezés alapítói által, akik a projekteket és  a kutatási konzorciumot  fogják  vezetni.

IRFC 2015, már sorrendben az ötödik Nemzetközi Konferencia és Kiállítás a vasúti árufuvarozásról (International Rail Freight Conference), amely kapcsolódik a korábbi sikeres évekhez a nemzetközi szervezetek magas rangú képviselőinek részvételével, RŽD stb. Az elmúlt évben (2013) elnyerte az Acri 2013 az év eseménye Éves díjat.

Ennek a különleges rendezvénynek partnerei lesznek az Európai Bizottság, Shift2Rail JU, az Európai Unió Tanácsának lett elnöksége, a cseh kormány, UNIFE, UIC és OSzZsD  .

A találkozó első napjának  programja, amely közös lesz mindkét konferencián a következő témákat tartalmazza  :
– kutatás és innováció – a versenyképesség motorja

– a vasút versenyképessége
– Shift2Rail közös vállalkozás
– a vasúti piac liberalizációja

A második napon egyidejű szekciók megrendezésére  kerül sor.  Az  IRFC részben érdekes hozzászólások hangzanak el a vasúti árufuvarozás aktuális témáiról:
– Euro-ázsiai szállítások
– Kölcsönös átjárhatóság 1435/1520
– a vasúti piac fejlesztése
– intermodális logisztika

irfc-2013-04-105

irfc-2013-04-8irfc-2013-04-75irfc-2013-06-5