LinkedIn

Május végén már hetedik alkalommal rendezte meg az OLTIS Group csoport marketing részlege az üzleti partnerek és a cég barátai számára az OLTIS THREE BALLS Cup sport és társasági összejövetelt. A program hasonlóan mint az előző években a JERID Tenis Cup elnevezésű páros teniszversenyből, a CID Bowling Cup bowling versenyből, az OLTIS Group Golf Cup golfversenyből és kötetlen társasági vacsorából állt. Az idei programon tiszteletreméltó számú, 136 vendég vett részt.

A három részből álló verseny május 27.-én, szerdán kezdődött tenisszel a Vésce u Dolan-i teniszpályán, majd az esti órákban folytatódott a program kötetlen társasági vacsorával és bowling versennyel a Bowland Olomouc termében. A program csütörtökön, május 28.-án ért véget golfversennyel, mégpedig a zöld kártyát birtokló játékosok 18 lyukas mesterpályáján, csakúgy mint a kezdők 9 lyukas golfiskoláján.

A résztvevőknek mindkét nap alkalmuk volt megtekinteni a Škoda és Kia márkájú autók kiállítását, melyet az Auto Hlaváček Olomouc társaság rendezett, aki a rendezvény hivatalos szállítója is volt és a résztvevők szállítását  biztosította az egyes sportpályákra.

Köszönjük mindenkinek a részvételt és a jövőben is örömmel találkozunk az OLTIS Group-ban tömörült cégek további rendezvényein.